Odds Uefa Super Cup! Real Madrid Manchester United vem vinner ikväll?

Odds Uefa Super Cup! Real Madrid Manchester United vem vinner ikväll?

Odds Uefa Super Cup! Real Madrid Manchester United vem vinner ikväll?

Odds Uefa Super Cup: Real Madrid Manchester United

Det är dags för matchen där mästarnas mästare ska krönas. Real Madrid som vann Champions League ställs mot Manchester United som blev Europa League vinnare säsongen 2016-2017. Nu ställs de båda lagen mot varandra och det är två väldigt stjärnrika trupper och lag som ställs mot varandra på Filip II Stadion. Hos Champions League-mästarna Real Madrid hittar vi superstjärnorna Cristiano Ronaldo och Gareth Bale samtidigt som Manchester United kommer ställa upp med spelare som Viktor Nilsson Lindelöf, Paul Pogba och Romelu Lukaku i en Supercup-final som är mer intressant än den varit, kanske någonsin. Det är två av Europas största klubbar som gör upp i Makedoniens huvudstad Skopje och på bänkarna är det två stortränare som gör upp, Zinedine Zidane och Jose Mourinho. De båda har vunnit Champions League vid flertalet tillfällen och nu ställs de båda mot varandra i en match om en titel. Se Real Madrid – Manchester United live stream hos Viaplay!

Odds Uefa Super Cup! Real Madrid Manchester United vem vinner ikväll?

Tisdagen den 8 augusti är ett datum att lägga på minnet. Då kommer världens kanske två största klubbar att göra om i den europeiska supercupen. Det är Real Madrid (1.95) som enligt spelbolagen är favoriter till att ta hem titeln. Finalmotståndaren Juventus (2.85) kommer dock inte vara någon lätt uppgift och det återstår att se vem av de två stortränarna som drar det längsta strået. Normalt sätt brukar UEFA Super Cup inte vara någon turnering och pokal som spelare och fans bryr sig om, men denna gång då vi får se två storlag kommer det väcka väldigt mycket intresse.

Odds Uefa Super Cup! Real Madrid Manchester United vem vinner ikväll?

Uefa Super Cup odds

Real Madrid – Manchester United – vem vinner finalen? I början av säsongen var Madrid och United favoriter att vinna respektive turneringar och så blev det. De spanska ligamästarna tog hem Champions League efter vinst mot Juventus och Manchester United slog Ajax i Europa League finalen som spelades på Friends Arena i Solna. Precis som det brukar vara i Europeiska supercupen är det CL-vinnarna som är favoriter till att vinna denna match. Nedan finner ni oddsen på matchen.

Uefa Super Cup vinnarodds

Uefa Super Cup odds – matchen

Bäst odds på Real Madrid-vinst (1): 1,95
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,85
Bäst odds på United-vinst (2): 3,55
Bäst odds United eller Real Madrid (1 2): 1.53
Bäst odds United eller Oavgjort (1 X): 1,37
Bäst odds Real Madrid eller Oavgjort (2 X): 1,43

Uefa Super Cup odds – titeln

Real Madrid vinner titeln: 1,45
Juventus vinner titeln: 2,75

Uefa Super Cup odds – mål

Båda lagen gör mål: JA (1,61) NEJ (2,25)

Över 2,5 mål: 1,70
Under 2,5 mål: 2,16

Uefa Super Cup odds – vem gör målen och hur många mål?

Vem gör mål? Blir det Ronaldo eller Benzema för Real Madrid? Och vem gör Uniteds mål?

Cristiano Ronaldo gör mål (Se odds)
Karim Benzema gör mål  (Se odds)

Du hittar de senaste oddsen här =>

Spela på Europeiska supercupen

Alla spelbolag erbjuder betting på UEFA Super Cup men det gäller att leta upp var de bästa oddsen finns. Silly Season Sverige har dock redan gjort det åt dig och nedan hittar du de bästa oddsen på matchen. Det är inte helt oväntat Unibet som sitter på de bästa oddsen och oavsett om du väljer att spela på Real Madrid (1,95) eller Manchester United (1,95). Unibet bjuder även på välkomstbonus på 200% på din första insättning!

Hos Silly Season Sverige hittar du självklart även allt om vilken kanal visar UEFA Super Cup och vilken tv kanal sänder UEFA Super Cup

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply