LISTA: Omgångens elva i Premier League

Omgångens elva i Premier League

LISTA: Omgångens bästa elva i Premier League

Nu har den första omgången av Premier League 2015/2016 spelats. Det blev seger för de tippade topplagen Manchester United (som vann mot Tottenham), Liverpool (där Stoke fick se sig besegrade) och Manchester City (mot ett chanslöst West Bromwich), men de regerande mästarna Chelsea fick bara med sig en poäng mot Swansea medan Arsenal förlorade London-derbyt mot West Ham.

Det var också tre nykomlingar i farten – en av de var Bournemouth, som gjorde sin första match någonsin i den engelska högstaligan när de förlorade mot Aston VillaNorwich, som var tillbaka i finrummet efter bara en säsong utanför, besegrades av Crystal Palace medan Watford fick oavgjort när Everton stod på andra sidan. Utöver det så delades det också ut tre poäng till Leicester efter deras vinst mot Sunderland medan Newcastle och Southampton delade på poängen.

Alla resultat:

Manchester United 1-0 Tottenham
Norwich 1-3 Crystal Palace
Leicester 4-2 Sunderland
Everton 2-2 Watford
Bournemouth 0-1 Aston Villa
Chelsea 2-2 Swansea
Newcastle 2-2 Southampton
Arsenal 0-2 West Ham
Stoke 0-1 Liverpool
West Bromwich 0-3 Manchester City

Bästa elvan från omgångens Premier League

Vi på Silly Season Sverige har tagit ut en startelva med de spelarna som vi tyckte presterade bäst i premiäromgången av Premier League 2015/2016. Tidigare har vi gjort en hel del andra listor – till exempel de mest avskydda lagen i Premier League, Premier League-historiens yngsta spelare och en tippning på hur Premier League slutar. Listor som ni gärna får läsa igenom efter att ni tagit en titt på veckans elva i Premier League. Häng med!

Om inget annat anges är samtliga bilder tagna från Bildbyrån.

Målvakt: Adrián (West Ham)

Målvakt: Adrián (West Ham)

Den 28-årige spanjoren, som värvades till West Ham från Real Betis på en fri transfer i juli 2013, stod för en bra premiäromgång när han höll nollan på Emirates Stadium i London-derbyt mot titelkandidaterna Arsenal. Det ger Adrián en plats i den här elvan.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply