bet365

LISTA: Så slutar Premier League 2015/2016

Så tippar vi att Premier League 2015/2016 slutar

Silly Season Sveriges Hektor Säll tippar hur Premier League 2015/2016 kommer att sluta. Äntligen är det dags för en ny säsong av Premier League. Det finns få ligor som jag tycker är i närheten av så spännande som just den engelska ligan, och det är för att den är så oviss. Man vet aldrig vilka som flyttas ner, vilka som vinner, vilka som missar Champions League eller vilka som sparkar sin tränare först. Det är intressant att spekulera i hur säsongerna kommer att sluta med sina kompisar, då alla verkar ha skilda åsikter. Det var så sent som igår som jag diskuterade ämnet med en kollega här på Silly Season Sverige, och man kunde lätt konstatera att vi tyckte olika. Det är ju det som är det underbara med Premier League, och fotbollen i stort – att det är så oförutsägbart.

Innan vi sparkar igång säsongen med matchen mellan Manchester United och Tottenham kan jag tipsa om några intressanta Premier League-relaterade listor här på Silly Season Sverige. Bland dessa finns de dyraste värvningarna i Premier Leagues historia, de bästa anfallsparen i Premier League någonsin och 5 klassiska comebacker i Premier League.

Så slutar Premier League position 20-11

Så slutar Premier League

20. Leicester City: Får det tufft att återupprepa den magiska upphämtningen under nästa säsong, och jag tror att truppen är för svag för att hålla sig kvar ett andra år med tanke på konkurrensen.

19. Bournemouth: Visserligen vann de den engelska andradivisionen, men jag tror att Bournemouth kommer att klara sig sämst av uppflyttningslagen denna säsong. Deras offensiva fotboll kommer att straffa sig, precis som för uppflyttningslag tidigare år som Burnley och Blackpool.

18. Aston Villa: Man höll sig med näbbar och klor kvar i den engelska högstadivisionen i fjol, och utan Christian Benteke och Fabian Delph tippar jag att man nu kommer att ryka.

17. Sunderland: Jag tror att Dick Advocaat har vad som krävs för att hålla kvar Sunderland även i år.

16. Watford: Vet inte om ”skräll” är rätt ord, men visst skulle det vara imponerande om Watford tog sig på en sådan bra plats redan sitt första år i Premier League? Jag tror att de har ett stabilare lag än många utav de tidigare nämnda konkurrenterna. Sedan är det lite bära eller brista med deras stora antal nyförvärv. Antingen blir det katastrof på grund av att laget inte har kunnat spela ihop sig alls, eller så blir det succé.

15. Newcastle: Nu måste det väl ändå börja gå lite bättre för det forna storlaget? Jag tror att Aleksandar Mitrovic och Georginio Wijnaldum blir nyttiga nyförvärv.

14. Norwich: Spelade riktigt fin fotboll i Championship under våren. Var solklara vinnare i playoffen till Premier League, och de har rutinen i högstadivisionen för att kunna stanna där. Nathan Redmond blir en spännande spelare att se i år.

13. West Bromwich Albion: Jag har fullt förtroende för att Tony Pulis vet vad han håller på med. Nu har han fått förbereda sitt lag inför säsongen på sina egna villkor.

12. West Ham: Kommer inte vara lika starka som föregående säsong, tror jag. Man kommer dock kunna hamna några platser högre, men samtidigt någon plats längre ner. Svårtippat lag.

11. Crystal Palace: Alan Pardew är, när han får till det, en skicklig manager som kan få ett sämre lag att prestera på topp. Yohann Cabaye är ett av ligans häftigaste nyförvärv. Inte varje dag ett mittenlag värvar en fransk landslagsman från Premier League.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply