bet365

LISTA: De mest avskydda lagen i Premier League

LISTA: PREMIER LEAGUES MEST AVSKYDDA KLUBBAR

Vilka tror du är de mest avskydda klubbarna i Premier League? Har du någon gång undrat vilken klubb i den engelska högstaligan som majoriteten av fansen inte tycker om och ibland tom hatar? Det finns många klubbar i den engelska ligan och vissa av de är mer populära än andra, några är relativt neutrala men de även finns de som ogillas och hatas av många fotbollsfans. Vi på Silly Season Sverige har nu valt att sätta ihop en lista i den ordning som fansen gillar klubbarna minst. Vi börjar med de som gillas mest för att sedan se vilket lag det är som gillas minst av den engelska fotbollstittarna.

DE PREMIER LEAGUE-LAGEN OGILLAS MINST AV DE ENGELSKA FOTBOLLSFANSEN

TOPP 10: Premier League-historiens yngsta spelareTOPP 10: Snabbaste målen någonsin och TOPP 10: Historiens värsta matchtröjor är tre listor som är väldigt populära hos våra läsare. Vi rekommenderar att ni tar en titt på de efter att vi gått igenom de mest hatade lagen i Premier League, häng med!

Bournemouth – 9%
Southampton – 11%
Swansea – 13%
Watford – 15%
Norwich – 18%
West Brom – 21%
Leicester – 21%
Everton – 21%
Crystal Palace – 24%
Sunderland – 30%

10) Aston Villa – 32%

Fotboll, Premier League, Newcastle United - Aston Villa

Aston Villa hittar vi på tionde plats på listan över de mest avskydda lagen i Premier League. Inför säsongen tappade man Christian Benteke till Liverpool men lyckats vinna ligapremiären med 0-1 mot Bournemouth..

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply