Fraser Forster ersätter Thibaut Courtois i Chelsea?

Fraser Forster ersätter Thibaut Courtois i Chelsea?

Fraser Forster till Chelsea?

Enligt uppgifter till brittisk media kan Thibaut Courtois lämna Chelsea i sommar, detta samtidigt som Stamford Bridge-klubben planerar att ersätta honom med Fraser Forster.

Thibaut Courtois framtid kommer allt längre från Stamford Bridge. Belgaren som ansågs vara en av världens bästa målvakter i Atlético Madrid har denna säsong inte riktigt kunna visa upp sitt rätt jag efter en skada han ådrog sig i början av säsongen, detta samtidigt som de övriga spelarna i laget inte presterat på topp. För några dagar sen uttalade sig spelaren själv om situationen och stängde då inte dörren för att lämna Premier League-klubben.

– Jag vet inte var jag kommer att spela nästa säsong. Mitt nuvarande kontrakt med Chelsea sträcker sig över tre säsonger till men det mesta beror på vad de vill göra och har för planer, sa spelaren i en kort intervju med radiokanalen RTBF.

Målvakten som tidigare led av en tuff skada har flera klubbar efter sig, bland annat Real Madrid och FC Barcelona.

Fraser Forster kan ersätta Thibaut Courtois

Skulle Thibaut Courtois lämna Stamford Bridge i sommar ska Chelsea redan ha ett namn klart på vem man vill ha som ersättare. Enligt flera stora engelska tidningar ska det tilltänka namnet vara Fraser Forster, för närvarande i Southampton som ska ersätta belgaren som köptes 2011 av Chelsea men var utlånad till Atlético Madrid under tre säsong.

Det har även pratats om att Chelsea vill ersätta Thibaut Courtois med Gianluigi Donnarumma.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365