Louis van Gaal fortsätter i Manchester United nästa säsong?

Louis van Gaal fortsätter i Manchester United nästa säsong?

Manchester United kan nobba Jose Mourinho

Enligt Daily Mail diskuterar Manchester United om att ha kvar Louis van Gaal på tränarposten även nästa säsong och därmed nobba Jose Mourinho.

Det är långt ifrån alla som är nöjda med Louis van Gaal och holländarens insatser i Manchester United. Majoriteten ser gärna att klubben byter tränare till nästa säsong och tar in Jose Mourinho eller Ryan Giggs, men från klubbens sida finns även möjligheten att Louis van Gaal fortsätter även nästa säsong, då hans kontrakt går ut.

Louis van Gaal var tänkt att bli den riktiga ersättaren till Sir Alex Ferguson efter att David Moyes inte lyckats axla rollen på Old Trafford. Många menar att man borde sparka holländaren men nu ska klubbledningen diskutera om van Gaal ska fortsätta även nästa säsong. Det är tidningen Daily Mirror som kommer med uppgifterna om att klubbledningen kommer att vänta ett tag för att ta beslut om vem som ska leda laget nästa säsong.

Louis van Gaals kontrakt med Manchester United sträcker sig till och med sommaren 2017.

Lauren Blanc ett alternativ till tränarposten

Blanc är en före detta United-försvarare som alltid har varit högt uppskattad av före detta United tränaren Sir Alex Ferguson, som numera är Old Trafford-direktör. Den franske försvararen är känd som ”Le President” på grund av hans ledarskapskvalitéer. Det skulle kunna komma att bli svårt att få Blanc att lämna Paris, som han just har lett till Champions League vinst i sextondelsfinalerna mot Chelsea. Men United har en speciell dragningskraft. Samt att Red Devils har även blivit ihopkopplade med Blancs karismatiske svenske anfallare Zlatan Ibrahimovic, som är utan kontrakt i slutet av säsongen.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply