Uppgifter: Marco Reus på Manchester Uniteds radar

Uppgifter: Marco Reus på Manchester Uniteds radar

Atlético Madrid också intresserade

Manchester United uppges vara väldigt intresserade av att värva Borussia Dortmunds Marco Reus och vill ta in honom som en ersättare för Wayne Rooney, men har stark konkurrens från Atlético Madrid.

Manchester United kommer att vara flitiga på transfermarknaden till sommaren, och en av de positioner där de söker som allra mest efter förstärkning är i anfallet. Stjärnanfallaren Zlatan Ibrahimovic råkade ut för en skada tidigare i vår och sägs inte komma till spel mer för Manchester United, och United-ikonen Wayne Rooney ryktas vara på väg till Kina i sommarens transferfönster och lämnar därmed Uniteds lönelista. Detta öppnar upp för nyförvärv i anfallet, och en spelare som United kopplas ihop med är Borussia Dortmunds Marco Reus.

Vänsteryttern har haft ännu en smärtsam säsong, där han har tvingats sitta på sidlinjerna allt för mycket, på grund av diverse skador. Den 27-årige anfallaren har väldigt lätt för att dra på sig skador och enbart under den gångna säsongen har han tvingats sitta på läktaren i två omgångar på grund av skador, och det har enbart blivit 15 ligamatcher för den tyske yttern.

Trots detta har hans insatser lockat till sig Manchester Uniteds intresse rapporterar Goal och José Mourinho sägs vilja ersätta Rooney med Reus. De kommer dock att få konkurrens av Atlético Madrid, då Diego Simeone inte sägs vara nöjd med Yannick Carrascos insatser.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply