Uppgifter: Barcelona slår till på Angel Di Maria

Uppgifter: Barcelona slår till på Angel Di Maria

Trots hans historia med Real Madrid

FC Barcelona har ögonen på Paris Saint-Germains Angel Di Maria och sägs överväga att slå till på den argentinske mittfältaren och göra sig av med Arda Turan, detta trots argentinarens tidigare historia med Real Madrid.

FC Barcelona är inte nöjda med Arda Turan, mittfältaren de värvade in från Atlético Madrid 2015 för 24 miljoner pund, och det har länge ryktats om att den turkiske mittfältaren kan komma att lämna, med bland annat Inter Milan och Arsenal som möjliga destinationer. Dessa rykten bekräftas än mer då det sägs att, enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo, Barcelona har ögonen på Paris Saint-Germains Angel Di Maria som en ersättare till Turan.

Enligt uppgifterna skall Turan vara aktuell för en flytt till Kina, och blir det andra stora namnet som kopplas ihop med en mycket möjlig flytt dit tillsammans med Diego Costa. Barcelona hoppas på att kunna värva Di Maria, trots att han tidigare har spelat för ärkerivalerna Real Madrid. Men det faktum att han har mycket bra kontakt med Barcelona-spelare som Lionel Messi och Javier Mascherano hoppas kunna bli en utlösare för en affär till sommaren.

Di Maria har fått tillbaka sin form och är i en mycket bra målgörarform för närvarande och det har blivit 15 mål och åtta assist under den gångna säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply