Wayne Rooney kommer lämna Manchester United till sommaren – ”Fri att lämna”

bet365

Kina-ryktena fortsätter – lämnar United i sommar

Det verkar som om Wayne Rooney trots allt kommer att gå till Kina för att spela i den kinesiska ligan. Enligt rykten från den engelska tidningen the Sunday Report ska Manchester United-stjärnan rentav vara klar för en kinesisk klubb.

Under våren var ryktena många, och flera källor uppgav till och med att Manchester Uniteds bäste målskytt, Wayne Rooney, var klar för en flytt till Chinese Super League. I sista stund bekräftade dock Rooney att han tänkte stanna kvar i klubben han tillbringat de senaste 13 säsongerna.

Nu har dock Kina-ryktena återvänt. The Sunday Report skriver under söndagsmorgonen att allt redan är bokat och klart, och att det bara återstår ett officiellt uttalande från klubbarna.

”Blir bäst betald i världen”

SE ÄVEN: Det tjänar stjärnorna i Kina

Precis som i Diegos Costas fall ska Rooney och den kinesiska klubben ha kommit överens om ett så kallat ”för-kontrakt” som innebär att de båda parterna är överens om kontraktet. Nu återstår det egentligen bara att skriva på kontraktet och presentera spelaren, uppger den engelska tidningen.

Wayne Rooney, som redan har en hög lön i Manchester United just nu, väntas nu få en ännu högre lön. Stjärnans lön kommer då att kunna göra honom till den bäst betalda i hela världen. Jose Mourinho ska även ha sagt till engelsmannen att han är fri att lämna klubben om han vill.

Även den svenska superstjärnan Zlatan Ibrahimovic, som påstås kunnas ersättas av Kun Aguero, ryktas till Kina.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply