Bomben: Aguero kan göra förbjudna övergången – och ersätta Zlatan

Oväntade ryktet i England: Kun Aguero kan ersätta Zlatan Ibrahimovic i Manchester United

Det ryktas just nu vilt om Zlatan Ibrahimovic framtid i England och Manchester United. Efter den svenske superstjärnans tunga korsbandsskada uppges han nu inte få förlängt med Manchester-klubben. Och nu kan en lokalrivals storstjärna vara mannen som tar över Zlatan.

Det var i Manchester Uniteds hemmamöte i kvartsfinalen av Europa League som Zlatan Ibrahimovic skadade sig allvarligt. Han slet av det främre korsbandet, vilket gör att han troligtvis blir borta från all fotboll till åtminstone nyår.

Skadebeskedet kom förstås som ett slag i ansiktet för både Ibra och klubben, framför allt då svensken hade varit en av Uniteds klart mest tongivande spelare under den gångna säsongen. Nu kan dock en viss rival komma att ersätta honom.

Kun Aguero kan gå till Manchester United

SE ÄVEN: Det kan Aguero tjäna i Manchester United

För nu ryktas det om att Zlatan inte kommer få förlängt med Manchester United, samtidigt som klubben letar efter en ersättare. Tidigare har det spekulerats om att hans ersättare finns i Atletico Madrid och att United ska betala en miljard kronor för Antonie Griezmann i sommar.

Dock verkar det som om ersättaren finns närmare än väntat. För de trovärdiga Sky Sports skriver under dagen att Manchester-klubben nu verkar jaga Citys superstjärna Kun Aguero. Exakt hur mycket han skulle komma att kosta är dock oklart. Oavsett vad skulle även övergången, som ofta beskrivs som den förbjudna övergången, röra upp heta känslor i Manchester.

Båda Manchester-klubbarna slåss nu om den sista Champions League-platsen under de sista omgångarna i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply