Fransk media: Vägen öppen – Kylian Mbappe har inte valt Real Madrid

Storklubbarna jagar Monacos Mbappe – fransk media förnekar Madrid-flytt

Kylian Mbappe har alla ögon riktade på sig just nu. Efter stora prestation på den andra vill nu praktiskt taget alla Europas storklubbar lägga vantarna på den franske supertalangen. Real Madrid ska tidigare ha varit praktiskt taget klar för klubben, något nu fransk media bestämt förnekar.

Det går inte att blunda för Kylian Mbappes fantastiska säsong. Den franske anfallaren fyller 19 sent i december men har redan nu, som 18-åring, lyckats med prestationer som få spelare i Europa klarat av den här säsongen. Han har bland annat gjort 39 matcher den här säsongen, och nästan lika många poäng.

För totalt har anfallaren, som också har kamerunskt medborgarskap, gjort 14 ligamål på 24 matcher, och dessutom åtta assist för Monaco, som går mot ligatiteln.

Fransk media- Vägen öppen - Kylian Mbappe har inte valt Real Madrid

”Klar för Real Madrid”

SE ÄVEN: Så mycket tjänar storstjärnorna i Real Madrid

Han har även tagit sin Ligue 1 -klubb till semifinal för första gången på närmare 15 år. Det genom fem mål på åtta matcher. I och med dessa prestationer har klubbar som Real Madrid hört av sig. Den spanska giganten hade, enligt många spanska medier, redan gjort klart med det franska stjärnhoppet, men nu slår den franska tidningen L’Equipe tillbaka mot dessa uppgifter.

Enligt den franska källan ska inte Mbappé gjort klart med någon ny klubb, och det här lämnar alltså dörren öppen för de övriga storklubbarna i Europa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply