Leo Messi nobbar Barcelonas kontraktsförslag

Leo Messi nobbar Barcelonas kontraktsförslag

Ingen förlängning för Messi med Barcelona – än

Enligt spansk press har den argentinska superstjärnan tackat nej till det första kontraktsförslaget som FC Barcelona erbjudit honom.

Leo Messi har spelat i FC Barcelona sedan barnsben och har vunnit Ballon d’Or vid fyra tillfällen. För inte så längesedan gjorde 29-åringen sitt 500:e mål i den rödblåa tröjan och det mesta tyder på att spelaren kommer stanna i den spanska storklubben under hela sin professionella fotbollskarriär. Det går dock inte riktigt som Barcelonas klubbledning tänkt sig. Messis kontrakt sträcker sig över nästa säsong men då man försöker få till en förlängning med spelaren går det trögt. Messi har nämligen tackat nej till det första kontraktsförslaget som den katalanska storklubben erbjudit honom.

Det är oklart hur länge det nya kontraktet skulle komma att sträcka sig men spelaren ska ha tackat nej till en lön på mellan 30 till 35 miljoner euro per säsong.

Det är oklart vad Messi har för planer för framtiden men det saknas inte intressanter för Barcelonas superstjärna. Tidigare har det ryktats om en möjlig flytt till antingen Premier League, Kinesiska Superligan eller amerikanska MLS. I dagsläget tyder dock det mesta på att Messi tillslut förlänger sitt kontrakt med sin nuvarande klubb.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Barcelonas superstjärnor & Leo Messi lön och förmögenhet 2017

Kan sälja Arda Turan till Inter

Tidigare i veckan skrev den Madrid-baserade tidningen Marca att Barca ska vara villiga att släppa Turan till sommaren. Den turkiske mittfältaren har inte lyckats återupprepa sin succétid i Atletico för katalanerna och nu ska tålamodet vara över.

Samtidigt finns det andra spelare som kan lämna, och den franske försvararen Jeremy Mathieu. Spelare som Barcelona uppges vilja köpa in till sommaren ska bland annat vara Philippe Coutinho från Liverpool, Hector Bellerin från Arsenal och Marco Verratti från PSG.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply