Uppgifter: Inter riktar blickarna mot Jose María Giménez

Uppgifter- Inter riktar blickarna mot Jose María Giménez

Giménez kan lämna Atlético i vinter

Enligt italiensk media kan Atlético Madrids mittback vara på väg att lämna klubben i vinter. Detta för att skriva på för Inter i Serie A.

Inter må inte satsa lika hårt som lokalrivalerna AC Milan men man ligger inte på latsidan. Inter ska vara på jakt efter flera spelare och det senaste namnet att återigen dyka upp är Jose María Giménez från Atlético Madrid. Den italienska storklubben ska ha misslyckats med att värva spelaren under sommarens transferfönster och ska enligt TMW nu vara benägna att försöka köpa loss spelaren under vinterfönstret.

Giménez sitter för närvarande på ett kontrakt med Atlético som sträcker sig till nästa sommar och har en utköpsklausul på 65 miljoner euro. Skulle spelaren inte förlänga med sin nuvarande klubb inom några månader pekar det mesta på att han är inne på sin sista period.

LISTA: Världens dyraste fotbollsspelare

Om drygt en och en halv vecka inviger Atlético Madrid sin nya hemmaarena Estadio Metropolitano och hur många matcher det blir för Giménez där är oklart. Simeone sägs räkna med spelaren men som inte sägs vara nöjd på grund av sparsamt med speltid under den senaste tiden.

Uppgifter- Inter riktar blickarna mot Jose María Giménez

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply