bet365

Uppgifter: PSGs nästa storsatsning – Gianluigi Donnarumma

Uppgifter- PSG nästa storsatsning - Gianluigi Donnarumma

PSG drömmer om Donnarumma

Enligt flera källor ska PSG vilja förstärka målvaktsposten och den man siktat in sig på är AC Milan Gianluigi Donnarumma.

Under de senaste säsongerna har det varit Paris Saint-Germain som jagat näst intill allt och alla för en flytt till Parc des Princes. Under sommarens transferfönster lyckades man knyta till sig bland annat Neymar för 222 miljoner euro och Kylian Mbappé för 180 miljoner euro även om den sistnämnda ansluter på lån med köpoption. Den franska huvudstadsklubben sades även vara på jakt efter Atlético Madrids målvakt Jan Oblak som man ville betala 100 miljoner euro för, men man fick nobben.

Under de senaste säsongerna har PSG haft ett bra lag men en position man varit svag på är målvaktsposten. Kevin Trapp har inte vuxit ut till den stormålvakt man hoppades på och nu har klubben från sydvästra Paris börjar vrida blickarna mot en ersättare. Efter att ha gått miste om en värvning av Jan Oblak kommer nu rapporter om att man återigen kommer försöka värva Gianluigi Donnarumma från AC Milan.

SE ÄVEN: Åtta saker du kan köpa med Mbappés transfersumma

Uppgifter- PSG nästa storsatsning - Gianluigi Donnarumma

En värvning av italienaren kommer dock inte heller bli speciellt lätt. Målvakten förlängde så sent som i juli månad sitt kontrakt med Milan till och med sommaren 2021 och då den svartröda klubben storsatsat under sommarens transferfönster kommer det krävas ett väldigt bra bud för en övergång.

Skulle PSG inte lyckas köpa loss Donnarumma kommer man fortsätta leta målvakter i Serie A där Pepe Reina ska vara ett namn som finns på Unai Emerys önskelista, detta enligt Gazzetta dello Sport.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply