Uppgifter: Chelsea vill värva Antoine Griezmann

Uppgifter Chelsea vill värva Antoine Griezmann

Chelsea vill sälja Diego Costa – om man får köpa Griezmann

Enligt brittisk press vill Chelsea lägga vantarna på Antoine Griezmann och nu sägs man kräva fransmannens signatur för att släppa Diego Costa.

Manchester United försökte värva Antoine Griezmann under det gångna transferfönstret men fransmannen valde dock tillslut att stanna i Atlético Madrid. Detta då den spanska huvudstadsklubben inte kunde värva in en ersättare på grund av registreringsförbud. Griezmann krävde även att Atlético skulle storsatsa för att få in toppspelare och ett av namnen ska ha varit Diego Costa. Det ser dock inte speciellt lätt ut för att de båda ska spela i samma klubb under en snar framtid. Chelsea ska nämligen ha satt ett krav på för att släppa Costa i vinter, nämligen Griezmanns underskrift.

SE ÄVEN: Antoine Griezmann lön

Uppgifter: Chelsea vill värva Antoine Griezmann

Det är den brittiska tidningen The Sun som kommer med uppgifter om att den engelska huvudstadsklubben inte ska vara nöjda med sina aktioner under sommarens transferfönster. Man vill därmed värva in en till offensiv spelare.

Värvat friskt i sommar

Även om Chelsea inte är nöjd med sina värvningar från sommarens transferfönster går det inte att sticka under stol med att man gjort flertalet storvärvningar. Bland annat har spelare som Álvaro Morata, Danny Drinkwater, Davide Zappacosta och Tiemoue Bakayoko anslutit till den engelska storklubb som i helgen ställs mot Leicester City.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply