David Silva kan förlänga med Manchester City

David Silva kan förlänga med Manchester City

Man City vill förlänga med David Silva

Enligt brittisk press vill den engelska storklubben skriva på ett nytt kontrakt med David Silva. Spelarens nuvarande kontrakt med City sträcker sig till och med sommaren 2019.

Det har inte varit helt klart om David Silva fortsätter i Premier League säsongen 2018/2019 eller inte. Mittfältaren från Kanarieöarna sitter på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande två åren men enligt rykten ska han vara på väg bort, detta tillbaka till La Liga.

Tidigare har det pratats om att Las Palmas vill värva tillbaka den spanske landslagsmannen nästa sommar, då han endast kommer ha ett år kvar på kontraktet, men nu ser det hela ut att ta en ny vändning.

Enligt Daily Mail vill Premier League-klubben förlänga kontraktet med 31-åringen ytterligare en säsong, något som ska ha fått Silva att bli osäker om framtiden.

David Silva kan förlänga med Manchester City

Sägs jaga Leo Messi

För några veckor sen stod det klart att Neymar lämnar Barcelona för spel i Paris Saint-Germain. Transferfönstret är fortfarande öppet och nu kommer nästa rykte som kan komma att skaka om fotbollsvärlden. Enligt Canal+ France ska Manchester City nämligen vara villiga att betala Lionel Messis utköpsklausul på 300 miljoner euro. Tv-kanalen rapporterar att den engelska toppklubben är beredda att lägga ner sjuka summor för att värva Messi som av många klassas som världens bästa fotbollsspelare.

Det är inte bara Canal+ som kommer med uppgifterna. Även Yahoo Sports rapporterar under söndagseftermiddagen att City ska vara beredda att betala drygt 3 miljarder för att värva argentinaren.

Leo Messis kontrakt med Barcelona sträcker sig till och med sommaren 2021 och har under den senaste tiden tvekat på en förlängning.

Skulle en affär bli av kommer Leo Messi bli världens dyraste fotbollsspelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply