Andres Iniesta kan lämna Barcelona – inte överens om förlängning

Andres Iniesta kan lämna Barcelona - inte överens om förlängning

Iniesta inte överens med Barcelona om nytt kontrakt

Spelaren bekräftar att han inte är överens med Barcelona, något som klubbledningen tidigare gått ut och bekräftat att man haft.

Stämningen i Barcelona för tillfället må inte vara den bästa. Neymar lämnade för PSG för några veckor sen samtidigt som den misslyckade affären med Coutinho gjort att klubbledningen är väldigt pressad när landslagsuppehållet är över.

Både Neymar och Dani Alves har tidigare gått ut och kritiserat Barcelonas klubbledning och efter att transferfönstret stängde kom ännu en smäll. Man gick nämligen ut och sa att Liverpool satt en prislapp på Coutinho värd 200 miljoner euro, ett pris man inte tänkt betala. Endast ett par timmar efter kom Sky Sports med uppgifter om att Liverpool inte alls gått med på att sälja sin brasilianske superstjärna för 200 miljoner euro, något som skapat turbulens i den spanska storklubben.

Nu kommer nästa motgång för klubbens president Josep Bartomeu. I en intervju för några dagar sen gick han nämligen ut och sa att Andrés Iniesta förlängt med klubben.

Andres Iniesta kan lämna Barcelona - inte överens om förlängning

– Vi har en överenskommelse för att förnya kontraktet med Iniesta och vi hoppas kunna offentliggöra det inom de kommande veckorna, sa Bartomeu för några dagar sen.

I samband med att spelaren återvände från landslagsspel med Spanien fick Iniesta frågan om han var nära att förlänga, då förnekade han det som klubbens president sagt, endast några dagar tidigare.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Barcelonas stjärnor 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply