Real Madrid vill förstärka med Iñigo Martínez i höst

Real Madrid vill förstärka med Iñigo Martínez i höst

Iñigo Martínez på Real Madrids radar

Enligt spansk press ska Real Madrid inte vara helt övertygade över sin nuvarande backlinje och kan komma att förstärka under vinterfönstret.

Real Madrid blickar redan nu på potentiella värvningar under vinterfönstret. Enligt spansk press ska man inte vara helt nöjda med sin nuvarande backlinje och kommer därför försöka få in en försvarare under det övergångsfönstret. Det är OK Diario som kommer med uppgifter om att den spanska huvudstadsklubben ska vara intresserade av att värva samtidigt som han fäst blicken på en spelare, Iñigo Martínez.

För närvarande spelar försvararen i Real Sociedad men kan komma att lämna, detta för en summa på 32 miljoner euro.

Under det gångna transferfönstret sades FC Barcelona vara väldigt intresserade av att värva försvararen men tillslut blev det ingen affär. Nu kan han istället skriva på för Real Madrid om några månader.

Spelaren sitter på ett kontrakt med Real Sociedad som sträcker sig till och med sommaren 2021. Han har tidigare jagats av flera storklubbar runt om i Europa.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids stjärnor 2017/2018

Real Madrid vill förstärka med Iñigo Martínez i höst

Även Mauro Icardi i sikte

Real Madrid fortsätter att tänka på framtiden. Under sommaren har man värvat spelare som Dani Ceballos och Theo Hernández men trots att transferfönstret stängde för några dagar sen har den spanska hubudstadsklubben inte slutat tänka på vem man vill värva in härnäst. Flera medier är överens om att en anfallare behövs i Zidanes lagbygge och enligt OK Diario är ett av namnen avslöjat, Mauro Icardi.

Enligt webbtidningen har Real Madrid börjat planera för ett lag utan Karim Benzema och om ett par år även Cristiano Ronaldo. Därför försöker man redan nu göra klart med ersättare till de båda superstjärnorna och Icardi ska vara ett av namnen som man ser som potentiella ersättare till anfallsduon.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply