Juventus jagar Chelsea-duo

Juan Cuadrado och Ramires på Juventus radar

Under torsdagsförmiddagen rapporterar Daily Mail att Juventus ska vara intresserade av att värva Chelseas duo.

Efter att ha förstärkt anfallslinjen med bland annat Mario Mandzukic från Atlético Madrid och Paulo Dybala från Palermo har Serie A-klubben Juventus nu riktat ögonen mot Stamford Bridge för att försöka värva Juan Cuadrado och Ramires från Chelsea.

Enligt Daily Mail ska Chelsea vara villiga att släppa Juan Cuadrado då han misslyckats totalt sen han anslöt från Fiorentina i vintras. Det ska dock inte vara lika lätt när det kommer till Ramires. Trots att spelaren fått sitta på bänken under den senaste ser Jose Mourinho honom som en viktig spelare i laget och man kommer inte att släppa honom i första hand.

Efter att ha blivit av med Andrea Pirlo och Arturo Vidal tidigare i sommar letar nu den gamla damen efter ersättare. Förutom de båda Premier League-spelarna ska de regerande Serie A-mästarna även ha lagt in en extra växel för att köpa loss Julian Draxler från Schalke 04.

Det är oklart hur mycket en affär skulle komma att vara värd men något som är säkert är att Juan Cuadrado inte ser ut att ha någon vidare ljus framtid i den engelska huvudstaden. De regerande Premier League-mästarna betalade 23 miljoner pund för spelaren när han anslöt för drygt sex månader sen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply