Officiellt: Leverkusen värvar chilensk stjärna

bet365

Charles Aránguiz lämnar Internacional för Leverkusen

Efter att ha tillbringat en säsong i den brasilianska ligan lämnar Charles Aránguiz för spel i Bundesliga och Bayer Leverkusen.

Charles Aránguiz är klart för spel i Bundesliga och Bayer Leverkusen, det bekräftar den tyska klubben under torsdagsförmiddagen efter att ha publicerat ett foto på sitt officiella Twitter-konto. Chilenaren som närmast kommer från spel i brasilianska Serie A där han gjort 24 ligamatcher för Internacional.

Kontraktet som Aránguiz skrivit på sträcker sig över fem år, till och med sommaren 2020 och spelaren kommer direkt att ansluta till sina nya lagkamrater för att förbereda sig inför uppstarten av Bundesliga 2015/2016 som inleds imorgon, fredag. I premiärmatchen möter man Hoffenheim men det är osäkert om Aránguiz kommer att vara med i truppen då han precis anslutit till klubben.

Klubbens femte nyförvärv

Efter att ha skrivit på det nya kontraktet tidigare under förmiddagen blir Charles Aránguiz den tyska klubbens femte spelarköp. Tidigare har man bland annat värvat Kyriakos Papadopoulos från Schalke 04 och André Ramalho som förra säsongen spelade sin fotboll i Red Bull Salzburg.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply