Chelseas mest önskade namn: Gonzalo Higuaín

Chelseas mest önskade namn: Gonzalo Higuaín

Chelsea jagar Gonzalo Higuaín

Enligt Daily Mail kommer den engelska huvudstadsklubben försöka köpa loss Gonzalo Higuaín från Napoli, detta för att ersätta Diego Costa som sägs lämna.

Chelseas högst prioriterade namn att värva i sommar är Gonzalo Higuaín, det menar Daily Mail. Enligt tidningen kommer det bli en kamp mellan Stamford Bridge-klubben och stadsrivalerna Arsenal där båda klubbarna haft spelaren i sikte under en längre tid. Chelsea är den klubb som sägs ha övertaget men faktumet att Arsenal jagar Higuain gör att Roman Abramovich inte kan slappna av i jakten på anfallaren

Under den sista tiden i Real Madrid gick det inte som spelaren tänkte men efter att ha flyttat till Serie A och SSC Napoli har han återigen blivit en av Europas farligaste anfallare. Denna säsong har det blivit 24 mål på 24 matcher och på grund av det kräver den italienska klubben 40 miljoner pund för spelaren om någon klubb skulle vilja köpa loss 28-åringen vars kontrakt går ut 2018.

Gonzalo Higuaín ska ersätta Diego Costa

Diego Costas framtid i Premier League-klubben sägs vara osäker då brasilianaren ska vilja flytta tillbaka till Atlético Madrid efter säsongen. Den spanska landslagsmannen har gjort succé sen han kom till klubben 2014 men sägs inte trivas med livet utanför fotbollen och har vid flertalet tillfälle haft samtal med Atlético Madrids president Enrique Cerezo.

Under det senaste transferfönstret kom det rapporter om att Chelsea nobbar Atléticos bud på Diego Costa men Roman Abramovich vill inte tappa anfallaren mitt i säsongen och vill istället vänta till sommaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply