Officiellt: Robinho klar för Atlético Mineiro

Officiellt: Robinho klar för Atlético Mineiro

Robinho återvänder till Brasilien

Efter endas tio matcher för Guangzhou Evergrande i den kinesiska superligan står det klart att Robinho lämnar för spel i hemlandet Brasilien och Atlético Mineiro.

Under januari och februari har flertalet stjärnor lämnat Europa för spel i Chinese Super League. Flera övergångar har offentliggjorts där de två största spelarna var Alex Teixeira som gick till Jiangsu Suning och Jackson Martínez som lämnar för spel i Guangzhou Evergrande. Även Ramires från Chelsea och Guarín från Inter är spelare som anslutit men nu blir ligan en profil fattigare. Nu står det nämligen klart att Robinho lämnar Guangzhou Evergrande och flyttar hem till Atlético Mineiro, detta efter endast tio matcher i det asiatiska laget.

Under sin tid i Kina har Robinho bland annat hunnit med att vinna ligan, detta två poäng före Shanghai SIPG, där Tobias Hysén spelade förra säsongen.

Anfallaren skriver på ett tvåårskontrakt med den svartvita klubben och ansluter direkt till laget, det berättade klubbens president Daniel Nepomuceno via sitt Twitterkonto.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply