bet365

LISTA: Premier Leagues fem mest hatade personer

LISTA: Premier Leagues fem mest hatade personerFoto: Bildbyrån

Premier Leagues mest hatade fotbollsspelare

Mest ogillade personerna i Premier League? Hatade spelare i Premier League? Det finns spelare och ledare som dagens fotbollsfans inte kan sluta beundra. Det kan handla om spelare, ledare eller andra viktiga personer i fotbollsvärlden och vad som görs både på och utanför planen. Spelare som till exempel gör otroliga finter eller gjort något annat som fått dig att få upp ögonen för personen. Det finns dock även de spelare och personer som inte är lika uppskattade av de engelska fotbollsfansen. I den engelska ligan finns det allt från galna klubbägare till agressiva spelare och spelare som begått grova brott utanför fotbollsplanen. Vi på Silly Season Sverige tänkte ta en titt på fem personer som är de mest hatade i den engelska högstadivisonen på grund av olika orsaker.

En spelare som dragit mycket negativ uppmärksamhet till sig under de senaste säsongerna är Diego Costa som ogillas av de flesta motståndarfansen. Costa är en spelare som de flesta älskar att ha i laget men hatar att möta. Detta då han har ett hett temperament och ofta hamnar i stökiga situationer med motståndarspelare. Det ska dock tilläggas att han är en väldigt duktig fotbollsspelare när han håller sig till det som kan ska och borde göra.

Mest hatade personerna i Premier League

Vi på Silly Season Sverige har tidigare publicerat flertalet listor som uppskattats av våra läsare. De har handlat om allt från sju spelare som har sina egna finter och spelare som representerat både Barcelona och Real Madrid till världens bästa startelva någonsin och 10 klassiska ögonblick i svensk fotboll. Ta gärna en titt på de efter att vi fått igenom de mest hatade personerna i Premier League.

 

 

 

5. MIKE ASHLEY

Den som inleder listan är Mike Ashley som är ägare av Newcastle United. Ashley har sagt att han inte kommer att lämna klubben förrän man tar en medalj, ett uttalande som inte gillas av fansen då man inte vunnit något på över 20 år. Klubbägaren har sålt lagets största spelare vilken gjort att man är nära att trilla ur Premier League.

 

4. LOUIS VAN GAAL – Manchester United

Manchester Uniteds tränare Louis van Gaal tar upp en plats på listan med de sex mest hatade personerna i Premier League, men frågan är varför? Den holländske tränaren är en av de mest rutinerade i fotbollsvärlden men under ett och ett halvt år på Old Trafford har det gått spikrakt neråt och nu pekar det mesta på att han kommer ersättas av Jose Mourinho.

Lagets fans tycker att man spelar tråkig fotboll och sanningen är att laget har spelat uselt de senaste månaderna då man haft bollinnehavet men inte lyckats skapa några vidare chanser.

 

 

3. JOHN TERRY – Chelsea

Chelseas lagkapten John Terry finns även han med på listan, detta på grund av många anledningar. Först kom det upp att han hade varit otrogen med sin lagkamrat Wayne Bridges fru, vilket gjorde att Bridge slutade i det engelska landslaget samtidigt som Terry blev fråntagen kaptensbindeln.

Det han dock är mest hatad för är efter att Terry ska ha gjort rasistiska uttalanden på fotbollsplanen vilket fått de flesta att ogilla försvararen.

 

 

2. JOSE MOURINHO – Tidigare Chelsea

Jose Mourinho var troligen hatade av alla, förutom Chelsea-fansen under sin tid i den engelska huvudstadsklubben. Näst intill allt som portugisen både på och utanför planen drog till sig uppmärksamhet och mycket av det hat som folk kännde hade han troligen skapat själv. Jose Mourinho är en av världens bästa tränare men har en attityd som gör att man lätt ogillar honom.

 

 

1. Diego Costa – Chelsea

LISTA: Premier Leagues fem mest hatade personer

Som vi nämnde i inledningen av listan är Diego Costa en spelare som väldigt många hatar – och älskar. Den spanska landslagsmannen ger sig gärna in i bråk och kan även stå för fula aktioner när han är på planen, men är en lugn och komisk kille när han inte spelar fotboll.

 

 

BONUS – SEPP BLATTER

En man som är otroligt ogillad i England, och egentligen hela fotbollsvärlden är den före detta FIFA-presidenten Sepp Blatter. Han var president i förbundet mellan 1998 och 2015 efter att ha fått en avstäning på åtta år som innebär att han inte får besöka sportsevenemang. Detta efter att ha betalt 2 miljoner dollar till den före detta UEFA-presidenten Michel Platini som även han fick samma straff.

 

Se fler listor på Silly Season Sverige

LISTA: De 10 bästa målfirandena

LISTA: Fem spelare som svek Jose Mourinho i Chelsea

Lista: 20 snyggaste matchtröjorna 2015/2016

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply