Arsenal och Tottenham gör upp om Keylor Navas – som ersätts av David De Gea

Arsenal och Tottenham gör upp om Keylor Navas - som ersätts av David De Gea

Keylor Navas allt närmare Premier League

Enligt uppgifter från Spanien kommer Keylor Navas lämna Real Madrid i sommar och styra skutan mot London, där antingen Arsenal eller Tottenham Hotspur blir destinationen.

Transferkarusellen där David De Gea ryktas vara på väg till Real Madrid fortsätter. den spanska målvaktsstjärnan var nära en flytt tillbaka till Spanien redan sommaren 2015 men då ett försenat fax satte stopp för övergången förlängde De Gea istället med United. Under de senaste åren har Keylor Navas växt mellan stolparna hos Real Madrid men efter målvaktens skada har han inte hittat formen och under sommarens transferfönster sägs klubben göra sig av med Navas.

Enligt La Sexta kommer Real Madrid starta och ta del av en dominoeffekt under sommarens övergångsperiod, detta för att göra sig av med Navas samtidigt som man värvar David De Gea.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Arsenals stjärnor 2017

Affären beror dock inte endast på Real och Manchester United. Keylor Navas sägs nämligen vara på väg till antingen Arsenal eller Tottenham men först måste någon av de två engelska huvudstadsklubbarna göra sig av med en målvakt. När det kommer till Tottenham sägs Paris Saint-Germain vara villiga att betala vad som krävs för att värva lagets franska målvakt Hugo Lloris, detta trots att spelaren nyligen förlängde sitt kontrakt till och med sommaren 2021. Även Arsenal sägs vilja värva Navas, detta då David Ospina sägs vara överens med Fenerbahce om en flytt till turkiska Super Lig.

Imorgon spelar Real Madrid mot Atlético Madrid i säsongens sista derby mellan lagen.

Arsenal och Tottenham gör upp om Keylor Navas - som ersätts av David De Gea

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply