David Ospina lämnar Arsenal för Fenerbahce

David Ospina lämnar Arsenal för Fenerbahce

Arsenal säljer David Ospina

Enligt brittisk media kommer Arsenal, som inte räknar med David Ospina, att sälja målvakten under sommarens transferfönster. Colombianen har erbjudande från flera olika klubbar runt om i Europa.

Efter att ha inlett säsongen på ett fint sätt börjar det se allt mörkare ut för Arsenal. Laget ligger för närvarande på femte plats i Premier League och det mesta tyder på att en stor skara spelare kommer lämna klubben i sommar.

Lagets stora stjärna Alexis Sanchez sägs redan ha en fot utanför den engelska huvudstadsklubben och nu kommer rapporter om att även målvakten David Ospina inte kommer spela i den rödvita klubben nästa säsong. Enligt brittisk press kommer 29-åringen flytta i sommar och spelaren ska vara överens med Fenerbahce om ett kontrakt. Efter två säsonger på Emirates Stadium ser Ospinas framtid ut att finnas i den turkiska klubben som betalar omkring 5,6 miljoner euro för ett köp av spelaren.

David Ospinas kontrakt med Arsenal sträcker sig till och med sommaren 2019.

Även Nacho Monreal kan säljas

I november öppnade Nacho Monreal för en återkomst i La Liga. Nu kan det vara på väg att hända. Athletic Bilbao har Arsenals spanjor högt upp på sin önskelista och vill värva honom i sommar, uppger Football Espana.

Monreal är uppväxt i Baskien och har under en lång period varit en önskvärd värvning för Bilbao. I sommar hoppas man kunna locka till sig 31-åringen. Källor inom den spanska föreningen säger att klubbledningen är säkra på att man kommer att kunna plocka in försvararen.

LÄMNADE SPANIEN 2013

Monreal har inte spelat i La Liga sedan år 2013. Då lämnade han Malaga för att skriva på för Arsenal. Sedan tidigare har backen även representerat Osasuna Spanien.

Om Monreal väljer att lämna Arsenal är en period på fyra år i klubben över. Under sin tid i London har han varit med om att vinna FA-cupen två gånger.

Arsenals nästa match spelas den 10 april, detta mot Crystal Palace.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply