Officiellt: Hugo Lloris förlänger med Tottenham Hotspur

Officiellt: Hugo Lloris förlänger med Tottenham Hotspur

Lloris stannar i Tottenham till 2022

Målvakten som ryktats vara på väg bort flertalet gånger väljer nu att förlänga sitt kontrakt med Tottenham och stannar på White Hart Lane till sommaren 2022.

Hugo Lloris är en av världens bästa målvakter och var tillsammans med Antoine Griezmann en av huvudanledningarna till Frankrikes framgångar i sommarens Fotbolls-EM där laget tog sig hela vägen till finalen på Stade de France. Förra säsongen blev det 37 starter av 38 möjliga för Lloris i Tottenham Hotspur och trots flera rykten om att 29-åringen skulle vara på väg bort valde han att stanna. Nu har han även förlängt sitt kontrakt med Spurs, ett kontrakt som sträcker sig till och med juni 2022.

Totalt har det blivit 189 matcher för Lloris i White Hart Lane-klubben i alla turneringar och fransmannen har hjälpt klubben slå sitt defensiva rekord då man endast släppte in 35 mål förra säsongen.

I en intervju med klubbens officiella medier säger Hugo Lloris att han är väldigt glad över förlängningen.

– Jag är glad över att ha förlängt mitt kontrakt och det är mitt sätt att visa att jag gillar klubben och vill stanna. Jag tror väldigt mycket på detta projekt som vi har tillsammans i klubben med spelare och tränarstaben och förhoppningsvis har vi det bästa framför oss, säger målvakten.

I somras var det bland annat prat om att Lloris kunde lämna Tottenham för spel i Manchester United, så blev dock inte fallet.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply