Startelvan Real Madrid – Atlético Madrid – Bäst kombinerad elva inför Madridderbyt

Startelvan Real Madrid - Atlético Madrid - Bäst kombinerad elva inför Madridderbyt

Atlético Madrid vs Real Madrid – Lagens bästa spelare i en kombinerad startelva

På lördagseftermiddagen kommer derbyt mellan Real Madrid och Atlético Madrid att sparkas igång på Santiago Bernabeu. Se matchen live gratis här=>

Ett av säsongens mest spännande möten drar igång på lördagseftermiddagen då Real Madrid kommer att välkomna Atlético Madrid till Santiago Bernabeu och sin del av staden som de båda lagen delar på. Det är dags för den 31:a omgången av La Liga och det är en väldigt viktig omgång för de båda lagen. Det är Atléticos chans att knipa poäng mot storebroder Real Madrid, som för närvarande leder den spanska högstadivisionen.

Atlético Madrid ligger på en tredjeplats i ligan och de kommer att behöva ta alla poäng från topplagen Real och Barcelona som de bara kan. Real å andra sidan kommer bara att behöva fortsätta på samma spår som de gör, som för närvarande har fungerat väldigt bra. Matchen kommer att ses av miljoner fans världen över, som är insatta i hur det går för de båda lagen, och trots att det inte är något El Clasico är det fortfarande mycket relevant för fotbollssupportrar.

Om man tar en titt på oddsen till matchen är det inte alls överraskande att Real Madrid är favoriter till att ta hem de tre poängen från matchen, men om man vill ta en chansning och satsa på ett annorlunda bett kan man kolla in våra speltips. De största spelbolagen har sagt sitt och såhär ser prognosen ut när det kommer till odds på El Derbi Madrileño som är ett av de största derbyn i världen.

Bäst odds Unibet bet365
Bäst odds Real (1): 1.80 1.80
Bäst odds Oavgjort (X): 3.80 3.80
Bäst odds Atlético (2): 4.50 4,33

Du kan se matchen gratis via live streaming hos Unibet och bet365 eller beställ matchen hos Viaplay ifall du vill bästa live stream kvalité.

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAMING GRATIS LIVE STREAM
+ 1000 kr i bonus
+ 1000 kr i bonus 399 kr/månad
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 Malmö Real Madrid stream via Viaplay live streaming
Se matchen gratis här! Se matchen gratis här! Beställ här!

Real Madrid-Atlético Madrid bästa elvas laguppställning: 4-3-3

Inför matchen har vi på Silly Season Sverige kombinerat en startelva med spelare från de båda lagen som vi tycker håller högst klass. Här är vår startelva bestående av spelare från Real Madrid såväl som Atlético Madrid. Inför vår bästa Real Madrid/Atlético Madrid startelva har vi valt formationen 4-3-3. Laguppställningen baserar sig på vilka spelare som är bäst på sin position.

Glöm inte att du kan kolla på Madridderbyt gratis hos Unibet och bet365 TV eller köp matchen via Viaplay för bättre livestream.

Målvakt – Jan Oblak (Atlético Madrid)

Startelvan Real Madrid mot Atlético Madrid - Bäst kombinerad elva inför Madridderbyt - Jan Oblak

Slovenen vann priset som bästa målvakt förra säsongen då han endast släppte in 18 mål på 38 matcher. Nu tar han även plats i vår kombinerade startelva och petar Keylor Navas som var startelvans målvakt förra säsongen.

Oblak är även en av FIFA 17s bästa målvakter 2016 och blev sommaren 2015 en av de dyraste någonsin på sin position.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply