Ronaldos bråk resulterade i många utbrott från familjen

Ronaldos bråk resulterade i många utbrott från familjen

Elma Aveiro, syster till Cristiano Ronaldo, var rasande efter att Juventus-anfallaren lämnades på bänken under Portugals match mot Schweiz. Se och spela på fotboll live =>

”Skam att förödmjuka en man som har gett så mycket”, sade hon om landslagstränaren Fernando Santos på sociala medier.

Tränaren Fernando Santos väckte uppmärksamhet en timme före åttondelsfinalmatchen när han släppte startelvan utan Cristiano Ronaldos namn, som istället skulle ersättas av Gonçalo Ramos, en anfallare från Benfica.

Efter Portugals seger med 6-1 mot Schweiz, där Ronaldo hade gjort tre mål, ansåg många att beslutet att sätta honom på bänken var genialt. Men inte av Ronaldos syster, Elma Aveiro, som tog till sociala medier för att uttrycka sin ilska mot den portugisiska tränaren.

Hon började med att skriva ett inlägg där det stod: ”Vi är alla inblandade i detta tillsammans. Om du tror att det inte behöver vara så här, är jag här för att se det.”

Ronaldos Systerns kritik av kaptenen var hård

Aveiro ökade sitt spel avsevärt efter Ronaldos pensionering. Se och spela på fotboll live =>

”Det är sant att Ronaldo inte är evig och att han inte kommer att spela för evigt, men Portugal behöver honom fortfarande. Även om han är äldre nu och inte gör lika mycket mål är hans erfarenhet ovärderlig.”

Med andra ord försöker de sopa allt han gjort under mattan och glömma honom. De agerar som om de har det bättre utan honom nu och att vi inte behöver honom. Jag ska komma ihåg detta samtal och följa upp det senare.

”Synd att förnedra en man som har gett så mycketfortsätter hon.

Ronaldos Flickvännen kritiserar Santos

Tidigare har tränaren Fernando Santos sagt att det var taktiska val som låg bakom 37-åringens bänkning.

Georgina Rodriguez, Ronaldos flickvän, tog till sociala medier för att uttrycka sin kritik mot stjärnan.

”Medan elva spelare sjöng nationalsången var alla ögon riktade mot dig”, sa hon. ”Synd att vi inte fick njuta av världens bästa spelare i 90 minuter” Fansen har tydligen blivit djupt upprörda över Ronaldos prestation och har börjat skrika hans namn oavbrutet.

Cristiano Ronaldo som Spelade i Portugals VM-truppen har gjort ett mål under åttondelsfinalen och har ingen chans att bli bästa målskytt i VM 2022. Portugals har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare . Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Här kan du läsa mer om Ronaldo Dramat :

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply