Jordan Pickford tycker att Frankrike ska vara lika oroliga för England – ”Vi är skrämmande på topp”

Jordan Pickford tycker att Frankrike ska vara lika oroliga för England - "Vi är skrämmande på topp"

Enligt Jordan Pickford borde Frankrike vara lika oroliga för Englands anfallstalanger som Gareth Southgates lag är för Kylian Mbappe. Se och spela på fotboll live =>

Mbappe, med fem mål redan i Qatar, leder kampen om VM-guldstöveln och hans form har fått många att säga att han för närvarande är världens bästa spelare. Denna nyhet fasar dock inte Englands målvakt nummer ett som gjorde två fantastiska räddningar under Senegals match när ställningen fortfarande var 0-0.

I likhet med Declan Rice, som har sagt att England nu bör respekteras av alla andra nationer, tror Pickford att världsmästarna kommer att ta del av alla målskyttar som finns i deras trupp

För närvarande ligger Southgates lag på samma poäng som Portugal när det gäller flest gjorda mål – båda lagen har gjort sex mål mot Schweiz i sina 16 senaste matcher.

”Frankrike borde också vara oroliga för vår förmåga”, säger Pickford till Telegraph. ”De är regerande mästare med fantastiska spelare som Mbappe. Vi vet att det kommer att bli en svår match, men det är vad VM-fotboll handlar om – att ta tillvara på dessa möjligheter. Du kanske inte får en ny chans att slå Frankrike.”

Harry Kanes första mål i VM mot Senegal har visat att han är frisk och kan spela. Detta mål sällar sig också till de övriga åtta olika målen som England gjort hittills i Qatar; nio av tolv mål har kommit från ytterbackar.

”Det handlar inte bara om startelvan”, förklarar Pickford. ”Titta på djupet vi har på bänken, killar som gör en inverkan. Alla bidrar till målen och till det defensiva rekordet också.”

Pickford har hållit tre raka målfria matcher i tävlingen och han tillskriver detta delvis Englands starka anfallsbesättning; när de anfaller bra tar det bort trycket från honom och försvaret.

”Vi måste fira det”, sa Pickford. ”Som försvarare blir vi belönade eftersom våra forwards är bra. När vi jobbar hårt och jag gör räddningar, låter det de andra spelarna gå upp och göra mål, så vi har en riktigt bra chans att vinna.”

Hittills har över två miljarder människor tittat på VM i Qatar i vinter, och FIFA:s ordförande Gianni Infantino hoppas att antalet ska nå fem miljarder. Se och spela på fotboll live =>

fotbollsfantaster runt om i världen kommer att få sig en rejäl kick när Qatar förbereder sig för att vara värd för fotbolls-VM 2022. Enligt Infantino kommer detta att bli ”det bästa gruppspelet i ett VM någonsin”, och han förutspår att miljarder människor kommer att titta på matcherna. Så oavsett om du är ett inbiten fan eller bara är ute efter bra underhållning, se till att du inte missar det som lovar att bli ett fantastiskt evenemang!

Två miljarder människor har tittat på fotbolls-VM sedan starten, säger Infantino.

”Vi vill alla att fotbolls-VM ska sluta bra, som det har börjat. Jag tvivlar inte på att vi kommer att kunna nå fem miljarder tittare.”

”När det gäller antalet åskådare på arenorna har folk packat ihop och njutit av varje match. Fanfestivalerna och de olika supporterzoner som inrättats runt om i området är också fulla av fantaster.”

Allt vi vill göra är att sprida lite glädje och leenden till människor över hela världen.

Fotboll, fotbolls-VM och livet i allmänhet bör handla om att sträva efter excellens.

Jordan Pickford som spelar i den Englands VM-truppen han har knappt rört bollen under åttondelsfinalen och har Ingen chans att bli bästa målskytt i VM 2022. England har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare . Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply