Uppgifter: Ronaldos samtal efter intervjun blev viralt

Ronaldos samtal efter intervjun blev viralt
bet365

Hans senaste intervju hade en enorm inverkan på människor över hela världen. I måndags bad Cristiano Ronaldo media att sluta besvära sina lagkamrater.

”Prata inte om mig. Prata om spelarna i fråga och om VM” säger Cristiano Ronaldo”

Cristiano Ronaldos närvaro på podiet i måndags i Doha var en stor överraskning för många. Följaktligen var det inte många journalister närvarande för att fråga honom om hans känslor inför de senaste reaktionerna på hans intervju, vilket CNN Portugal och The Telegraph rapporterar.

” Tajming är vad det är. Från er sida är det enkelt att prata om att man väljer sin tajming” säger Ronaldo.

”Ibland skriver ni sanningar, ibland lögner. Jag behöver inte oroa mig över vad andra tycker. Jag pratar när jag vill” Alla vet vem jag är, vad jag tror på.

Kommer inte att ha någon effekt

Några timmar efter Manchester Uniteds sista match för säsongen rapporterade The Sun att anfallaren exklusivt hade pratat med Piers Morgan. Ronaldo har ömsesidiga känslor av bristande respekt med tränaren Erik ten Hag och var inte blyg för att kritisera Manchester United.

Intervjun har överskuggat Portugals VM-förberedelser.

”Snälla, när ni pratar med andra spelare från och med nu, prata inte om mig. Prata om spelarna i fråga och om VM,” säger Ronaldo.

”Jag är övertygad om att den här händelsen, den här intervjun, och andra händelser med andra spelare kan inträffa ibland. Men det kommer inte att påverka laget”

Uppgifter: Ronaldos samtal efter intervjun blev viralt

Mer om Ronaldo och Fotbolls-VM 2022

Läs mer Ronaldo i Portugals VM-trupp och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022. Vem vinner VM 2022? Portugals har goda chanser enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Se även  Cristiano Ronaldo lön för att se vad Portugisen tjänar hos Manchester United. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365