Uppgifter: Ronaldos nya lön gör att han blir bäst betald i världen!

Uppgifter: det uppgår Ronaldos nya monster lön upp till femton siffrigt belopp - Han blir bäst betald i världen!

Cristiano Ronaldos nya lön under 2023 kan bli astronomisk i den nya klubben!

Cristiano Ronaldos nya lön under 2023 kan göra honom till den bästa betalda i världen igen. Enligt Marca så är Cristiano Ronaldo, 37, Ett potentiellt avtal värt 200 miljoner dollar per år skulle innebära att Cristiano Ronaldo går om Lionel Messi som världens bäst betalda idrottsman och överträffar idrottsstjärnorna LeBron James och Tom Brady. Se och spela på fotboll live =>

Den portugisiska anfallaren sägs ha accepterat ett erbjudande, från det saudiarabiska klubben Al Nassr, som innebär att han kommer att tjäna 200 miljoner dollar per år. Ifall Cristiano Ronaldo skriver på för Al Nassr och antar deras erbjudande så kommer han att bli världens rikaste och bäst betalda idrottsstjärna.

Cristiano Ronaldos nya lön 2022 - Ronaldo blir bäst betald i världen!

Cristiano Ronaldo och Man United är ett avslutat kapitel

Nyligen hade Cristiano Ronaldo en uppmärksammad intervju med Piers Morgan där han kritiserade Manchester United. Som ett resultat av diskussionen kom båda parter överens om att bryta kontraktet mellan dem.

För en vecka sedan rapporterade den Madrid baserade tidningen att Saudiarabiens intresse för Cristiano Ronaldo hade vaknat till liv.

Al Nassr är nära att slutföra ett avtal med den hyllade portugisiska fotbollsspelaren, enligt Marca. Tidningen uppger att kontraktet kommer att vara på 2,5 säsonger och lovar stor ekonomisk kompensation för den 37-årige idrottaren.

Cristiano Ronaldo verkar trivas i VM i Qatar. I lördags ska stjärnan ha bjudit sina lagkamrater i det portugisiska landslaget på middag. Samtidigt cirkulerar uppgifter om att han har erbjudits ett nytt kontrakt värt mer än 200 miljoner dollar.

I dagsläget håller Ronaldo tyst om vart han kommer att ta vägen, eftersom han fokuserar på att leda sitt land i VM. Det går inte att säga hur länge han kommer att spela, men vad vi vet är att han kommer att bli världens bäst betalda idrottsman – ännu en titel att lägga till hans redan långa lista över prestationer.

Cristiano Ronaldo har erbjudits miljarder för att gå med i ett nytt lag

Cristiano Ronaldos nya lön sägs vara 200 miljoner dollar per säsong, vilket motsvarar ungefär 2,2 miljarder kronor. Det är viktigt att komma ihåg att denna siffra omfattar både lön och reklamintäkter. För att sätta dessa häpnadsväckande lönesiffror i perspektiv så var Ronaldo redan Premier Leagues bäst spelare med den högsta årslönen på 328,8 miljoner euro per år. Enbart hans lön hos Manchester United gjorde honom till en av världens bäst betalda fotbollsspelare.

Cristiano Ronaldos nya lön slår även Kylian Mbappés nya lön i PSG. Enligt Le Parisien skrev Kylian Mbappé tidigare i år på ett rekordstort kontrakt med Paris Saint-Germain som ger honom cirka cirka 800 miljoner kronor per år. Tidningen fortsätter med att framhålla att ingen europeisk klubb skulle vara i närheten av att betala det priset.

Cristiano Ronaldo förväntas bli den arabiska klubbfotbollens stora reklamstjärna som behövs för att marknadsföra sig globalt. Al Nassr tränas av den erfarne Rudi García – som har varit verksam i bland annat Roma, Marseille och Lyon. Se och spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply