Gary Neville reagerar på Portugals beslut att ta bort Cristiano Ronaldo från laget

Gary Neville reagerar på Portugals beslut att ta bort Cristiano Ronaldo från laget

Cristiano Ronaldo har inte tagits med i Portugals VM-trupp till matchen mot Schweiz. Den före detta Manchester United-försvararen Gary Neville anser att det nu är dags för Ronaldo att ”lyssna” och komma till rätta med sin nuvarande situation. Se och spela på fotboll live =>

Ronaldo slutade i Manchester United efter att tränaren Erik ten Hag hade tagit bort honom från laget. Han gav en intervju med Piers Morgan som ledde till att hans kontrakt avslutades.

Nu har Ronaldos manager i Portugal kommit fram till samma slutsats som hans klubbchef – att det är bättre för Ronaldo att sitta på bänken.

Det chockerande ögonblicket när Portugal inte tog med sin superstjärna Cristiano Ronaldo.

Gary Neville, Ronaldos tidigare lagkamrat i United, reagerade på nyheten i ITV:s direktsändning genom att säga: ”Han (Ronaldo) måste lyssna på sanningen.”

”Omognaden och ilskan hjälper honom inte alls”

”Han måste göra mycket bättre ifrån sig” Har Juventus manager fel? Eller är Manchester United

Är Portugal Manager inte längre korrekt?

”Nu har ytterligare tre personer gjort samma sak mot honom.”

Neville fortsatte med att säga att Ronaldos talang i världsklass innebär att han fortfarande kan påverka även om han inte startar matchen, men tillade: ”Han accepterar inte slutet av sin karriär särskilt bra.”

Ronaldo är nu en fri agent efter sin avgång från United. Enligt den spanska tidningen Marca kan han komma att skriva på för det saudiarabiska laget Al Nassr.

Han har kämpat hårt under det här VM-kvalet. Hans enda mål kom från en straff som han såg ut att dyka för mot Ghana, och sedan gjorde han anspråk på ett mål som inte var hans mot Uruguay, utan som Bruno Fernandes fick göra i stället. Se och spela på fotboll live =>

Ronaldo var sedan inblandad i Sydkoreas mål mot Portugal i den sista gruppspelsmatchen, och han var uppenbart upprörd när han byttes ut. Föreståndaren Santos sa att han var missnöjd med hans reaktion i en intervju med The Guardian igår.

I en undersökning som gjordes av portugisisk press uttryckte 70 procent av de tillfrågade att de ville att Ronaldo skulle tas bort från laget. Och nu har de på gott och ont fått sin önskan uppfylld.

Den formstarka Benfica-anfallaren Goncalo Ramos tar Ronaldos plats i startelvan.

Gary Neville i ITV:s direktsändning

Cristiano Ronaldo som inte fick spela Portugals åttondelsfinal mot Schweiz har bara gjort ett mål hittills. Som det ser ut så Ronaldo ingen stor chans att bli bästa målskytt i VM 2022. Portugals har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare . Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Här kan du läsa mer om Ronaldo Dramat :

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply