Raiola vill riva Donnarummas kontrakt med AC Milan

Raiola vill riva Donnarummas kontrakt med AC Milan

Donnarumma – ett hopplöst fall för AC Milan?

Agenten Mino Raiola menar enligt El Corriere della Sera att han vill riva kontraktet som Donnarumma skrev på i somras för att stanna i AC Milan.

Mino Raiola är en man som aldrig slutar överraska en. Agenten som ställt till med flera scener under de senaste åren är nu igång igen. Efter att ha uttalat sig flera gånger om bland annat Zlatan IbrahimovicPaul Pogba och Mario Balotelli är det nu ett nygammalt namn som dyker upp. Gianluigi Donnarumma. Målvakten har under det senaste året varit i blåsvädret på grund av hans relation med AC Milan, och den verkar inte ha blivit bättre.

Den gångna sommaren pekade det mesta på att Donnarumma skulle komma att lämna San Siro för spel i Paris Saint-Germain eller Real Madrid. Tillslut blev så inte fallet och istället förlängde spelaren med den rödsvarta klubben, detta till och med sommaren 2022. Det mesta verkade vara frid och fröjd, fram tills onsdagsmorgonen då agenten Mino Raiola ytterligare en gång gått till attack mot klubbledningen. Agenten anser nämligen att Donnarumma tvingades till att skriva på det nya kontraktet.

SE ÄVEN: Atlético Madrid vill värva Gianluigi Donnarumma

Raiola vill riva Donnarummas kontrakt med AC Milan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply