Uppgifter: Liverpool har hittat Coutinhos ersättare

Lemar ska ersätta Coutinho i Liverpool

Enligt fransk press ska Liverpool ha siktat in sig på Thomas Lemar från Monaco som ersättare till Philippe Coutinho. Detta om spelaren skulle lämna för spel i Barcelona efter säsongen.

Flyttryktena kring Philippe Coutinho fortsätter. Under de senaste dagarna har de blivit allt mer intensiva och nu rapporterar fransk press att Liverpool är ute efter en ersättare. Det är L’Equipe som kommer med uppgifter om att The Reds ska vara på jakt efter en ersättare till Coutinho till nästa sommar. Man har även helt klart för sig vem man vill hämta in.

Enligt tidningen ska Liverpool bestämt sig för att försöka värva Thomas Lemar. Den unge mittfältaren som håller till i AS Monaco har under en längre tid funnits på önskelistan. Nu vill man köpa loss spelaren i samband med en eventuell försäljning av Philippe Coutinho. Jurgen Klopp och Liverpool sägs vara beredda att betala 95 miljoner euro för spelaren. Samtidigt som man hoppas ha en större summa pengar över efter att ha sålt Coutinho. Barcelona är nämligen beredda att betala totalt 110 miljoner euro för spelaren. Från engelsmännens håll sägs man dock kräva 150 miljoner euro.

SE ÄVEN: Liverpool löner och kontrakt 2017/2018

Uppgifter- Liverpool har hittat Coutinhos ersättare

Finns även på Barcelonas radar

Det är dock inte bara Liverpool som vill åt Lemar. Även FC Barcelona ska ha riktat blickarna mot fransmannen. Detta i först hand om en affär om Coutinho inte skulle bli av. Det är dock oklart hur mycket den spanska storklubben skulle kunna tänka sig att betala för Lemar vid en övergång.

Spelarens kontrakt med AS Monaco sträcker sig till och med sommaren 2020.

Uppgifter- Liverpool har hittat Coutinhos ersättare

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply