Uppgifter: Real Madrid intresserade av Mohamed Salah

Uppgifter- Real Madrid intresserade av Mohamed Salah

Salah på Real Madrids radar

Enligt brittisk press vill den spanska huvudstadsklubben köpa Mohamed Salah. Spelaren har gjort en väldigt fin höst med Liverpool och nu jagas han av flera storklubbar runt om i Europa.

Real Madrid har inte riktigt fått den start på La Liga som man hoppats på. Med 15 spelade matcher ligger man endast på fjärde plats i tabellen och nu planerar man för värvningar av spelaren både i vinter och till nästa sommar.

Det finns flera namn som Real Madrid är intresserade att värva. Det är ingen hemlighet att man vill få in en målvakt i januari och det mesta tyder på att det blir Kepa från Athletic Club. Det är dock inte bara målvaktsposten som man vill förstärka. Marängerna ska även sikta in sig på en anfallare och enligt brittisk press har man klart för sig vem man vill köpa. Det är Daily Mail som kommer med uppgifter om att Real Madrid vill värva Mohamed Salah från Liverpool. 25-åringen har gjort en väldigt bra höstsäsong och nu ska han finnas högt upp på spanjorernas önskelista.

Uppgifter- Real Madrid intresserade av Mohamed Salah

Enligt tidningen ska Los Blancos erbjuda Lucas Vazquez plus en större summa för att köpa loss egyptiern. Hur mycket man är villiga att betala är oklart men då Liverpool betalade 42 miljoner euro för spelaren som anslöt sommaren 2017. Det kommer dock bli svårt att släppa Salah. Detta med tanke på att man inte vill förlora både Coutinho och Salah under samma transferfönster.

SE ÄVEN: Liverpool löner och kontrakt 2017/2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply