Så planerar Cristiano Ronaldo att lämna Real Madrid

Så planerar Cristiano Ronaldo att lämna Real Madrid

Cristiano vill lämna Real Madrid

Enligt spansk tv är relationen mellan Real Madrid och spelaren sämre än någonsin. Nu siktar portugisen på att lämna huvudstadsklubben och har nu lagt upp en plan för hur det ska gå till.

Cristiano Ronaldo flyttade från Manchester United till Real Madrid sommaren 2009. Då blev han världens dyraste fotbollsspelare för drygt 94 miljoner euro. I den spanska huvudstadsklubben har det blivit en mängd titlar för portugisen. Det är även där som han upplevt några av sina bästa säsonger som fotbollsspelare. Under det senaste året har det dock inte gått lika bra för superstjärnan. Trots att man vann både La Liga och Champions League var superstjärnan inte i sin bästa form. Kräftgången har fortsatt, i alla fall i ligaspelet, och nu uppger spansk media att att spelaren planerar att lämna Real Madrid.

Det är Jugones som kommer med uppgifter om att Cristiano planerar att lämna Estadio Santiago Bernabéu.

– Som vi tidigare sagt vill Cristiano Ronaldo lämna Real Madrid då han inte är nöjd. Relationen mellan klubben och spelaren är sämre än någonsin. Real Madrid har inte erbjudit spelaren en förbättring av kontraktet och nu har han bestämt sig. Cristiano vill inte förhandla på något sätt om ett nytt kontrakt, rapporterar man.

– Cristiano är arg på Real Madrid för hur de behandlat honom. Efter att ha tagit emot guldbollen var han väldigt arg efter att klubbpresidenten flörtat med Neymar.

Så planerar Cristiano Ronaldo att lämna Real Madrid

Ronaldo vill inte förlänga eller förbättra sitt kontrakt med Real Madrid. Istället ska han vilja komma överens med klubben om en sänkt utköpsklausul. För den klubb som vill köpa loss Cristiano är prislappen 1000 miljoner euro. En summa som Ronaldo nu vill försöka att sänka för att kunna lämna marängerna.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Cristiano Ronaldo i Real Madrid

Så planerar Cristiano Ronaldo att lämna Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply