Paulo Dybala, Kylian Mbappé eller Robert Lewandowski till Real Madrid?

Paulo Dybala, Kylian Mbappé eller Robert Lewandowski till Real Madrid?

De kan ersätta Cristiano Ronaldo

Paulo Dybala, Kylian Mbappé eller Robert Lewandowski. De kan ersätta Cristiano Ronaldo i Real Madrid, uppger Fotbolltransfers.

Cristiano Ronaldo vill lämna Spanien. Superstjärnan är sur över anklagelserna om skattefusk. Det sägs att spelaren kan vara på väg till antingen Manchester United eller Paris Saint-Germain. På grund av detta letar Real Madrid efter Ronaldos ersättare. Champions League-mästaren vill ta in Paul DybalaKylian Mbappé eller Robert Lewandowski för att ersätta portugisen, enligt Fotbolltransfers.

Det kan dock bli svårt för spanjorerna att värva någon av de tre spelarna. Juventus har nyligen förlängt med Dybala och kommer göra allt för att behålla honom. Bayern München har betonat att Lewandowski inte är till salu. Monaco kräver minst 135 miljoner för att släppa Mbappé.

Försöker övertala Ronaldo att stanna

Samtidigt sägs det att Real Madrid arbetar hårt för att få Ronaldo att ändra sitt beslut. Zinedine Zidane och Sergio Ramos har talat med anfallaren och försöker övertala honom att stanna i klubben, rapporterar Marca. Bland annat ska de ha sagt att föreningen behöver Ronaldos målskytte och vinnarmentalitet.

Fler artiklar om La Liga

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply