Uppgifter: Marco Verratti är överens med Barcelona

Uppgifter: Marco Verratti är överens med Barcelona

Flyttar till Barcelona i sommar?

Marco Verratti är nära en övergång till Barcelona. Mittfältaren är överens med den spanska klubben, rapporterar Transfermarketweb.

Marco Verratti har ryktats lämna Paris Saint-Germain under sommaren. Mittfältaren har kopplats ihop med flyttar till BarcelonaJuventus och Inter. Om man litar på dagens uppgifter så verkar det som att italienaren kommer att välja de förstnämnda. 24-åringen är överens med Barcelona, skriver Transfermarketweb.

Verratti har suttit i samtal med Javier Bordas, som sitter i Barcelonas ledning. Där ska spelaren bekräftat att han vill flytta till Camp Nou.

Nu måste Barcelona arbeta för att nå en överenskommelse med PSG. Den franska klubben ryktas vara villig att släppa Verratti för 65 miljoner euro.

En jobbig sommar för PSG?

Det ser ut att kunna bli en jobbig sommar för PSGVerratti är inte den enda spelaren som hävdas vilja lämna föreningen. Det sägs att Juventus fortsätter att jaga Blaise Matuidi och Inter vill plocka in både Lucas Moura och Javier Pastore. Om alla dem lämnar så kommer den franska klubben att behöva bygga upp ett helt nytt lag under sommaren.

Fler artiklar om La Liga

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply