Uppgifter: Cristiano Ronaldo vill lämna Spanien

Uppgifter: Cristiano Ronaldo vill lämna Spanien

Frustrerad över anklagelserna om skattefusk

Cristiano Ronaldo är arg över anklagelserna om skattefusk. Portugisen vill lämna Spanien och Real Madrid, skriver Marca

I veckan rapporterade vi på Silly Season Sverige om att Cristiano Ronaldo anklagas för skattefusk. Spelaren själv anser att han är oskyldig. Portugisen är så pass frustrerad över anklagelserna att han vill lämna Spanien, uppger Marca.

Ronaldo hävdas ha berättat om sin önskan att lämna Real Madrid till Florentino Perez, klubbens president.

Öppnar upp för andra

Om superstjärnan vill lämna Real Madrid så öppnar det upp möjligheten för andra klubbar att värva honom. Det har tidigare talats om att flera storklubbar vill värva Ronaldo för 180 miljoner euro. Manchester UnitedParis Saint-GermainMonaco och ett antal lag i den kinesiska ligan är sugna på att plocka in anfallaren.

Det är inte särskilt konstigt att flera storklubbar vill locka till sig Ronaldo. Portugisen har spelat på en otroligt hög nivå under de senaste säsongerna. Till exempel så gjorde spelarens sitt 100e Champions League-mål i våras. Sedan avgjorde han finalen mot Juventus genom att göra två av Real Madrids fyra mål.

Anlände 2009

Ronaldo kom till Real Madrid under sommaren 2009. Då lämnade han Manchester United för att flytta till den spanska huvudstaden. Sedan dess har portugisen vunnit det mesta med klubben. Det har blivit tre Champions League-titlar, två La Liga-titlar och två Copa del Rey-titlar, bland annat. Nu kan stjärnans tid på Santiago Bernabeu vara över.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply