Tottenham jagar Chris Smalling

bet365
Tottenham jagar Chris Smalling

Tottenham vill värva Manchester Uniteds mittback

Tottenham vill värva från Manchester United. Londonklubben jagar Chris Smalling, skriver Daily Mail

Manchester United har nyligen värvat in Victor Nilsson Lindelöf. Efter det sägs det att klubben vill göra sig av med antingen Chris Smalling eller Phil Jones. I dag ger sig en förening in i jakten på den förstnämnda. Tottenham jagar Smalling, uppger Daily Mail.

Mauricio Pochettino vill ha in en mittback som kan konkurrera med Jan Verthongen och Toby AlderweireldTottenham vill utmana i toppen av både Premier League och Champions League och då vill klubben ha en så bred trupp som möjligt. Därför vill föreningen ha minst tre mittbackar som konkurrerar om en plats i startelvan, om inte mera.

Eric Dier i andra riktningen?

Det påstås samtidigt att Eric Dier kan flytta i den andra riktningen, från Tottenham till Manchester United. För att ”The Red Devils” ska få igenom den övergången hävdas det att de kan använda Smalling som lockbete i affären. De är villiga att erbjuda både pengar och Smalling för att få Dier i utbyte.

Jagade Harry Maguire

Förut så jagade Tottenham Harry Maguire. De ansåg att han skulle kunna vara med och konkurrera bland mittbackarna. Försvararen skrev dock i stället på för Leicester City. Han tror att han kommer få mer speltid hos dem än han skulle ha fått hos Tottenham.

 

Fler nyheter om Tottenham

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply