Manchester City fortsätter att jaga Kyle Walker

City vill värva från Tottenham

Manchester City fortsätter att jaga Tottenhams Kyle Walker. De vill plocka in spelaren under sommaren, rapporterar Transfermarketweb.

Det fortsätter att talas om att Manchester City vill värva Kyle Walker. Det har varit ett återkommande rykte under det nuvarande transferfönstret. Nu har samma uppgifter börjat att cirkulera igen. City arbetar för att värva Tottenhams högerback, enligt Transfermarketweb.

Det sägs att Pep Guardiola blir mer och mer inställd på att värva Walker. Tränaren ska ha kontaktat spelarens representanter för att se vad som krävs för att göra övergången möjlig.

Engelsmannens prislapp ryktas ligga på omkring 42 miljoner euro. Det är en summa som City troligtvis kan erbjuda för spelaren.

De ljusblå är dock inte den enda klubben som vill värva Walker. Flera andra klubbar försöker locka till sig 27-åringen. Bayern MünchenReal Madrid och Paris Saint-Germain uppges vara intresserade av försvararen.

Åtta år

Walker har tillhört Tottenham sedan år 2009. Då lämnade han Sheffield United för att flytta till London. Spelaren debuterade för klubbens A-lag i mars 2010, i en match mot Portsmouth.

Under sin tid på White Hart Lane har Walker även hunnit spela för flera av Englands landslag. Han var med i U21-EM Danmark år 2011. Där blev han uttagen i turneringens lag. Ytterbacken debuterade sedan för nationens A-landslag i november 2011.

Fler artiklar om Premier League

C More Premium gratis 1 månad? Så gör du för att få C More Premium gratis!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply