Manchester United snuvar Arsenal på Alexandre Lacazette?

Manchester United snuvar Arsenal på Alexandre Lacazette?

Utmanar Arsenal i jakten på anfallaren

Manchester United vill snuva Arsenal på en värvning. ”The Red Devils” jagar Alexandre Lacazette, enligt Daily Mirror.

Alexandre Lacazette hade en otrolig säsong i Lyon. Anfallaren blev bland annat uttagen i Europa League Squad of the Season och i årets lag i Ligue 1. På grund av sina insatser under det senaste året så är fransmannen en jagad man. Flera storklubbar vill värva honom. Det har sagts att Arsenal är närmast att plocka in 26-åringen, men nu utmanar Manchester United sin konkurrent. ”The Red Devils” vill snuva Londonklubben på värvningen av Lacazette, skriver Daily Mirror.

Det ryktas om att United har samtalat med Lacazettes representanter. Där har engelsmännen uttryckt att de är intresserade av att värva fransmannen.

Plan B

Dock så ska Lacazette endast vara Uniteds plan b. Om de misslyckas med att värva Àlvaro Morata från Real Madrid kommer de istället att rikta blickarna mot Lyons anfallare.

Cristiano Ronaldo återvänder?

På Old Trafford talas det även om att Cristiano Ronaldo kan vara på väg att återvända till Manchster United. Portugisen vill lämna Real Madrid efter anklagelserna om skattefusk. Stjärnan ser över sina alternativ och det påstås att han är inställd på att flytta tillbaka till Premier League-klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply