Manchester United värvar tillbaka Cristiano Ronaldo?

Manchester United värvar tillbaka Cristiano Ronaldo?

Manchester United jagar superstjärnan

Manchester United jagar Cristiano Ronaldo. Den engelska klubben vill värva tillbaka superstjärnan, skriver The Guardian.

Cristiano Ronaldo påstås vilja lämna Spanien. Superstjärnan är förbannad över anklagelserna om skattefusk. Nu sägs flera storklubbar vara på jakt efter portugisen. Ett av de intresserade lagen har anfallaren spelat för förut. Manchester United vill värva tillbaka Ronaldo, uppger The Guardian.

Premier League-klubben har uppmärksammat spelarens vilja om att hitta en ny klubb. På grund av situationen så planerar de att lägga ett bud på stjärnan.

José Mourinho är benägen om att locka anfallaren tillbaka till Old Trafford. En värvning av Ronaldo skulle vara en stor förstärkning inför säsongen, där United har som mål att vara med i toppen i både Premier League och Champions League.

Sex år i United

Ronaldo tillhörde United mellan år 2003 och 2009. Under sin tid på Old Trafford så fick portugisen sitt stora genombrott. Han var bland annat med om att vinna tre Premier League-titlar, en FA-cuptitel och en Champions League-titel. Dessutom tillhörde han “The Red Devils” när han för första gången blev utsedd till världens bästa spelare.

Sommaren 2009 lämnade Ronaldo United för att flytta till Real Madrid.

PSG utmanar  

Paris Saint-Germain utmanar United i jakten på Ronaldo. Den franska klubben försöker också värva 32-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply