Officiellt: Endrick Felipes övergång från Palmeiras till Real Madrid är klar!

Vi är Glada att kunna Meddela att Endrick Felipe Officiellt har Anslutit sig till Real Madrid från Palmeiras!

Endrick Felipes övergång till Real Madrid är klar – Palmeiras har sålt jättetalangen!

Nu när förhandlingarna med Palmeiras och Endrick Felipe är klara så kommer den unge anfallaren att flytta till Spanien 2024.

Det har pågått en kamp mellan storlagen för att värva den mycket begåvade brasilianska underbarnet som enligt många experter anser har en exceptionell potential i den tävlingsinriktade fotbollsvärlden.

Det har alltid antagits att den 16-årige anfallaren, som enligt källor ville flytta till Madrid, föredrog Los Blancos framför Chelsea och Paris Saint Germain. I november uppgav källor att Palmeiras räknade med att en affär skulle slutföras i slutet av året, detta har äntligen skett.

kommer att betala Endricks friköpsklausul på 60 miljoner euro, samt ytterligare 12 miljoner euro för att täcka de skatter som en brasiliansk fotbollsspelare måste betala när han flyttar till La Liga i Spanien.

Endricks far, liksom hans rådgivare, ansåg att Real var skyldigt att upprätthålla frisättningsklausulen. De konstaterade också att Palmeiras inte skulle uppleva någon ekonomisk förlust och att ytterligare personliga villkor hade uppfyllts.

Endrick kommer att stanna i Palmeiras de kommande 18 månaderna innan han kan flytta till Spanien, eftersom spelare under 18 år inte får byta land enligt FIFA:s regler.

Här kan du läsa mer om Potentiella Transfers:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply