bet365

Chelsea är på jakt efter Dortmunds anfallare, Moukoko och vill förstärka sitt lag med honom

Chelsea är på jakt efter Dortmunds anfallare, Moukoko och vill förstärka sitt lag med honom

Chelsea gör en flytt för Youssoufa Moukoko, en ung tysk spelare som för närvarande spelar för Borussia Dortmund. Se och spela på fotboll live =>

The Blues har börjat tala med spelarens representanter om en potentiell övergång, enligt uppgifter.

Den nyblivne 18-åringen spelade för det tyska laget i VM, som var ett dystert misslyckande. Han väntade på att få åka tillbaka till Tyskland efter att ha suttit på bänken under andra gruppspel. Den enda match han kom in i var mot Japan mot slutet.

Under de senaste åren har Youssoufa Moukoko snabbt avancerat i Dortmund. Hans kontrakt med Bundesliga-laget löper ut i slutet av den här säsongen.

Chelsea kommer att kunna göra detta från och med den 1 januari. De kan också förlänga ett femårskontrakt med en sexårig option till anfallaren, vilket är jämförbart med Reece James och Armando Brojas senaste sexåriga förlängningar.

Moukoko har varit i form den här säsongen när han spelat för Dortmund. På 22 matcher i alla tävlingar har han gjort sex mål och sex assist. Han är i första hand en mittfältare men kan spela på högerkanten vid behov. Följaktligen kan Moukoko bli en värdefull tillgång för klubben. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Här kan du läsa mer om Potentiella Transfers:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply