5 Potentiella Liverpool Transfers 2023 – här är nyförvärven på Klopps inköpslista!

5 Potentiella Liverpool Transfers 2023 - här är nyförvärven på Klopp Inköpslista!

5 Potentiella Liverpool Transfers – Liverpool har ögonen på dessa spelare inför transferfönstret i januari 2023!

Vilka är Liverpools potentiella transfers för 2023? Här tar vi en titt på de senaste nyheterna och ryktena kring FC Liverpool transfers under vinter fönstret 2023. Vi kommer att lyfta fram några av de bästa spelarna som Liverpool siktar på att värva i transferfönstret i januari 2023. Så vilka fotbollsspelare finns på Liverpools och Jürgen Klopp radar inför 2023? Liverpool har siktat in sig på 5 spelare som de har på sin inköpslista inför transferfönstret i januari 2023. Se och spela på fotboll live =>

5 Potentiella Liverpool Transfers 2023 - här är nyförvärven på Klopps Inköpslista!

5 Liverpools främsta transfers i januari 2023!

Liverpool har förbättrats något under den nya tränaren Jürgen Klopp. Liverpool utmärkte under vinter transferfönster 2023 och värvade flera bra spelare såsom Diogo Jota och Roberto Firmino. Liverpool behöver förstärka truppen och har siktet inställt på att förvärva ett par spelare under transferfönstret i januari 2023.

Hur ska Liverpool kunna vända utvecklingen och börja vinna Premier League och framförallt Champions League igen? Liverpool måste  fokusera på att värva bättre spelare och fokusera på det stora namnen. För att ytterligare förbättra sin trupp bör Liverpool sikta in sig på spelare såsom Nikola Milenkovic eller Darwin Núñez.

Så, vem finns på Liverpools transfer mål lista för den kommande sommar? Låt oss ta en titt på de senaste nyheterna kring potentiella kandidater. Vi kommer att gå igenom några av de bästa fotbollsspelarna som laget överväger.

5. Darwin Núñez

5 Potentiella Liverpool Transfers 2023 - här är nyförvärven på Klopp Inköpslista!

Darwin Núñez gjorde sin debuterade i första laget i Primera División den 22 november 2017, då han kom in för Peñarol som ersättare för Maxi Rodríguez i andra halvlek i en 2-1-förlust på bortaplan mot River Plate Montevideo. Månaden därpå var han tyvärr tvungen att opereras igen på grund av pågående problem med knät.

Núñez gjorde sitt första professionella mål äntligen kunde han återvända hem den 13 oktober 2018, och gjorde öppningsmålet i en 2-0-förlust mot Fénix. Den 14 juli 2019 – där Núñez visade att han var mer än bara återställd från skadan utan att han nu spelade i toppform – gjorde han ett imponerande hattrick under en förlust mot Boston River som slutade 4-0.

Den 13 juni 2022 nådde Benfica och Liverpool en överenskommelse om att Núñez skulle överföras till Premier League-klubben för 75 miljoner euro plus 25 miljoner euro i tillägg. Dagen därpå bekräftade Liverpool affären med 64 miljoner pund, och eventuella tilläggsavgifter skulle kunna ta den totala kostnaden för överföringen upp till 85 miljoner pund vid ett senare tillfälle. Följaktligen blev han därmed Liverpools dyraste värvning hittills.

Den 30 juli gjorde Núñez sin Liverpooldebut i en seger mot Manchester City i FA Community Shield på King Power Stadium. Han vann en straff som Mohamed Salah omvandlade och gjorde sitt första mål för klubben med ett huvudskott på stopptid. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

5 Potentiella Liverpool Transfers 2023 - här är nyförvärven på Klopp Inköpslista!

4. Arthur Melo

5 Potentiella Liverpool Transfers 2023 - här är nyförvärven på Klopp Inköpslista!

Arthur anslöt sig till Liverpool på lån från Juventus den 1 september 2022. I meddelandet anges att The Reds har betalat 4,5 miljoner euro i låneavgift, med en option att köpa spelaren för 37,5 miljoner euro i slutet av hans ettåriga vistelse.

Han gjorde sin tävlings debut för Liverpool i en 4-1-förlust mot Napoli i UEFA Champions League den 7 september 2022.

Arthurs erfarenhet av Liverpool började när han var tvungen att träna ensam i Juventus på grund av konditionsproblem. För att få spela mer blev han tilldelad Liverpools U21-lag.

Arthur gjorde sin tävlingsdebut i Supercopa de España 2018 den 12 augusti, som Barcelona vann med 2-1 mot Sevilla. Arthur gjorde sin ligadebut under säsongens första match och fick sin första assist för klubben i en 3-0-seger mot Alavés. Den 31 augusti 2019 gjorde Arthur sitt första mål för Barcelona i en 2-2 bortamatch mot Osasuna. Se och spela på fotboll live =>

3. Calvin Ramsay

5 Potentiella Liverpool Transfers 2023 - här är nyförvärven på Klopp Inköpslista!

Ramsay har gått igenom ungdomsåren i Aberdeen och debuterade i A-laget i mars 2020 under den tillfälliga ledaren Paul Sheerin. Han gjorde ytterligare fem framträdanden den säsongen. I juli 2021 gjorde han sin europadebatt för klubben mot svenska BK Häcken i ett kval till UEFA Conference League, han började som högerback och var med och satte matchens första mål. Ramsay vann SFWA Young Player of

Calvin Ramsay blev under sin enda fullständiga säsong i Aberdeen utsedd till årets unga spelare i SFWAY för 21-22 år

Den 1 juni 2022 skrev Ramsey på ett femårskontrakt med Liverpool för en initial avgift på 4,2 miljoner pund. Detta var ett klubbrekord för Aberdeen vid den tidpunkten.

Ramsey debuterade för Liverpool den 1 november 2022 när han kom in som inhoppare i den 87:e minuten i 2-0-segern mot Napoli.

5 Potentiella Liverpool Transfers 2023 - här är nyförvärven på Klopp Inköpslista!

2. Frenkie de Jong – Liverpools främsta transfer

5 Potentiella Liverpool Transfers 2023 - här är nyförvärven på Klopp Inköpslista!

Hittills har De Jong haft en fantastisk säsong på Nou Camp. På de 17 matcher han spelat har 25-åringen gjort två mål och en assist i alla tävlingar. Liverpool är i förarsätet för att värva den holländska fotbollsstjärnan Frenkie de Jong, som också kopplas ihop med Manchester United. Hans kontrakt med Ajax löper ut sommaren 2026

Enligt en rapport från Fichajes ska Liverpool överväga att värva Frenkie de Jong under transferfönstret i januari eller i slutet av den här säsongen. The Reds uppges vara intresserade av att värva Barcelonas mittfältare och har siktet inställt på att landa honom under vinterns transferfönster. Läsa mer om denna potentiella transfer på Liverpool vill värva Frenkie de Jong. Se och spela på fotboll live =>

1. Nikola Milenkovic – Liverpool transfer Targets list

5 Potentiella Liverpool Transfers 2023 - här är nyförvärven på Klopp Inköpslista!

Jürgen Klopp, Liverpools manager, är intresserad av Nikola Milenkovic, Fiorentinas mittback. Han är inte den enda som visar intresse – Atletico Madrid, Inter Milan och Liverpool följer också hans situation i Fiorentina.

Milenkovics kontrakt med Fiorentina löper ut i juni 2023 och det verkar tveksamt om han kommer att förlänga. Det innebär att han antingen lämnar i sommar eller i januari nästa år.

Förra året, under sommarens transferfönster, försökte Liverpool enligt uppgift att teckna ett avtal med holländaren. Även om Klopp nu är angelägen om att få honom till sommaren 2022 gick affären inte igenom. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

5 Potentiella Liverpool Transfers 2023 - här är nyförvärven på Klopps Inköpslista!

Fler populära listor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply