Nuno Mendes borta under resten av VM – mittfältaren skadad

Nuno Mendes borta under resten av VM - mittfältaren skadad

Portugals VM-förhoppningar drabbas av ett hårt slag då stjärnspelaren Nuno Mendes är avstängd för resten av turneringen.

Han kommer stanna med oss i Qatar”, säger förbundskaptenen Fernando Santos.

Nuno Mendes fick bäras av planen i tårar under Portugals seger mot Uruguay efter att ha skadat sin vänstra lårmuskel. Fernando Santos har nu bekräftat att 20-åringen inte kommer att kunna återhämta sig i tid för att spela resten av VM.

De medicinska testerna var inte entydiga.

Han är borta från VM. Nuno kommer stanna med oss i Qatar, det var hans önskan. Det bevisar hur stark vår sammanhållning är”, säger Santos på presskonferensen i Doha.

Ronaldo kan missa nästa match i VM

Portugals superstjärna Cristiano Ronaldo genomförde ett individuellt träningspass på onsdagen, vilket gör att det är osäkert om han är tillgänglig för lagets möte med Sydkorea i morgon.

Han kommer att träna med oss i dag. Om han är i tillräckligt bra fysisk form,. kommer han spela. Jag vet inte ens om chanserna är 50/50. Allt beror på vår träning”, säger Fernando Santos.

Portugal har vunnit de två senaste matcherna och är därmed klart för åttondelsfinal. Sydkorea behöver däremot en seger för att ha en chans att gå vidare i turneringen. De andra lagen som tävlar i grupp G är Ghana och Uruguay.

Nuno Mendes ingår i den Portugals VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska stora. Vem vinner VM 2022? Portugals har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! .Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply