Konflikt mellan lagkamrater hotar Frankrikes VM-förhoppningar

Konflikt mellan lagkamrater hotar Frankrikes VM-förhoppningar

Det är inte första gången som det råder disharmoni bland spelarna i Qatar. Enligt L’Equipe har flera av dem uttryckt sitt missnöje med Benjamin Pavards prestationer.

Först cirkulerade uppgifter om att flera spelare i det belgiska VM-laget inte pratade med varandra, sedan meddelade Kamerun att stjärnmålvakten André Onana skulle skickas hem för att han inte ”följde gruppens regler”. Serbiens Dusan Vlahovic var nästa i raden att förneka rykten om att det skulle ha uppstått splittring bland hans lagkamrater efter en större kärleksaffär.

nu är det Frankrikes tur att granskas av liknande skäl.

Det finns nya stridigheter i VM – flera spelare har vänt sig mot Pavard.

Flera spelare, däribland Oumsane Dembélé, har enligt L’Equipe riktat sin uppmärksamhet mot Benjamin Pavard. De tycker att han är för dålig.

Pavard, som för närvarande spelar i Bayern München, startade i Frankrikes första match mot Australien. Hans prestation var dålig och innehöll bland annat ett misstag som ledde till Australiens öppningsmål. Han har varit avstängd sedan dess.

Deschamps var mycket kritisk mot Pavard efter Australien matchen och han konstaterade att Pavard inte är fysiskt lämplig att spela för tillfället.

Även om Deschamps exakta mening var oklar har Pavards kroppsspråk på träning och under matcher orsakat kaptenen stort missnöje.

Det sägs att vissa spelare i laget försvarar honom, däribland Hugo Lloris och Olivier Giroud.

Benjamin Pavard ingår i den Frankrikes VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska små. Vem vinner VM 2022? Frankrikes har små chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnareChans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply