bet365

Liverpool är intresserade av att värva Barcelonas mittfältare Frenkie de Jong

Liverpool är intresserade av att värva Barcelonas mittfältare Frenkie de Jong

Liverpool bör överväga att värva Frenkie de Jong under transferfönstret i januari eller i slutet av den här säsongen, enligt en rapport från Fichajes. The Reds uppges vara intresserade av att värva Barcelonas mittfältare och har siktet inställt på att landa honom under vinterns transferfönster.

Hittills har De Jong haft en utmärkt säsong i Nou Camp. Den 25-årige anfallaren har gjort två mål och en assist på 17 matcher för de katalanska jättarna.

Den holländska superstjärnan kopplas ihop med Manchester United, men om Liverpool agerar snabbt kan de ta honom. Hans kontrakt löper ut 2026.

De Jong är utmärkt på att stjäla bollen från motståndarna och kan göra det med vältajmade, brytande tacklingar. Detta stoppar deras rytm och ger sitt lag tillbaka bollinnehav på mittfältet.

Med tanke på att den nederländske landslagsmannen fortfarande har många bra år framför sig är han ett bra alternativ för Klopp att överväga i januari eller i slutet av den här säsongen.

Frenkie de Jong kommer att avslöja tre saker när Barcelona möter Manchester United i Champions League

Den spanska klubben har redan förlorat miljontals dollar på grund av sina dåliga prestationer i Champions League, och att slås ut ur Europas näst högsta tävling kommer bara att göra saken värre. Denna ekonomiska instabilitet kommer troligen också att påverka De Jongs lönekonflikt med klubben.

för det andra kommer De Jong att lära känna Manchester United-fansen från nära håll. Den långvariga rivaliteten mellan de två klubbarna kommer att skapa en elektrisk stämning, men eftersom returmatchen är i Manchester och United inte har vunnit något av de fyra senaste mötena kommer det att bli en extra fart på det hela.

Stadion ljudet kommer säkert att vara öronbedövande och detta kan ha lämnat ett intryck på De Jong när han går in i nästa sommar.

Slutligen kommer mittfältaren att få reda på om han kan konkurrera med Premier Leagues toppklubbar. Han har spelat mot engelska lag tre gånger – han förlorade mot United 2017 när han var i Ajax innan han föll mot Tottenham 2019.

Hur Nederländerna klarar sig i VM kommer naturligtvis att påverka folks åsikter om hans förmåga, men det finns inget bättre än att sätta en teori på prov. Det är vad som kommer att hända efter jul.

Detta kommer också att ge Ten Hag en chans att avgöra om De Jong var värd att bli hans första måltavla förra sommaren. Manchester United kommer säkert att ha andra prioriteringar nästa år, men detta kommer att visa honom om De Jong fortfarande är någon han vill ha i klubben.

Frenkie de Jong ingår i den Holland VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022  är ganska små. Vem vinner VM 2022? Holland har små chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply