5 Potentiella Barcelona Transfers 2023 – här är nyförvärven på Xavis Inköpslista!

5 potentiella Barcelona transfers 2023 - nyförvärv på Xavis inköpslista!

5 Potentiella Barcelona Transfers – Barca har ögonen på dessa spelare inför transferfönstret i januari 2023!

Vilka är Barcelonas potentiella transfers för 2023? Här tar vi en titt på de senaste nyheterna och ryktena kring FC Barcelona transfers under vinterfönstret 2023. Vi kommer att lyfta fram några av de bästa spelarna som Barca siktar på att värva i transferfönstret i januari 2023. Så vilka fotbollsspelare finns på Barcelonas och Xavis radar inför 2023? Barca har siktat in sig på 5 spelare som de har på sin inköpslista inför transferfönstret i januari 2023. Se och spela på fotboll live =>

5 potentiella Barcelona transfers 2023 - nyförvärv på Xavis inköpslista!

Barcelona har förbättrats något under den nya tränaren Xavi. Barca utmärkte under sommar transferfönster 2023 och värvade flera bra spelare såsom Lewandowski och Christensen. Barcelona ligger etta La Liga-tabell, men ärkerivalen Real Madrid som ligger hack i häl med två poäng mindre. Barca behöver förstärka truppen och har siktet inställt på att förvärva ett par spelare under transferfönstret i januari 2023.

5 Barcelonas främsta transfers i januari 2023!

Hur ska Barcelona kunna vända utvecklingen och börja vinna La Liga och framförallt Champions League igen? Barca måste  fokusera på att värva bättre spelare och fokusera på det stora namnen. För att ytterligare förbättra sin trupp bör Barcelona sikta in sig på spelare såsom Laporte, William Saliba eller Bernardo Silva.

Så, med detta i åtanke – vilka kommer att vara Barcelonas främsta nyförvärv 2023? Du gissade det, det ska du snart få reda på. Här är de fem potentiella förvärven Barca kommer att göra under transferfönstret i januari 2023.

5. Diogo Dalot: Barcelonas främsta defensiva transfer

Diogo Dalot

Diogo Dalot kan överväga en övergång i vinter fönstret efter att ha missat sin chans i somras. Högerbacken bestämde sig för att stanna på Old Trafford, men han kan planera sin flytt till Spanien för 2023. För närvarande gör den 23-årige försvararen bra ifrån sig och spelar regelbundna Premier League-matcher.

Portugisen var tvungen att tävla om en startplats som högerback förra säsongen med sin lagkamrat Aaron Wan-Bissaka. Han hämtades ursprungligen in av den tidigare managern Jose Mourinho redan 2018 från FC Porto. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

4. Donny van de Beek

Donny van de Beek

Barcelona bossen Ronald Koeman är intresserad av att värva den före detta Ajax-spelaren De Beek, som för närvarande är mittfältare i Manchester United.

Den nederländske landslagsmannen går igenom en tuff tid på Old Trafford och får inte ens spela. Han har sedan lånats ut till Everton. Den före detta Ajax-mittfältaren har blivit utpekad som en möjlig ersättare för honom på Camp Nou.

Den världsberömda Man Utd-stjärnan var på väg att lämna Old Trafford under det senaste transferfönstret, men hans tidigare klubb blockerade eventuella flyttar från andra klubbar. Nu spelar han för Everton.

Van de Beek fick inte tillräckligt med tid på planen sedan Ronaldo anslöt sig till Man U. Därför söker den nederländske landslagsmannen ett nytt lag där han får spela mer frekvent. Han kan planera att ansluta sig till Barcelona 2023 om allt går som planerat. Se och spela på fotboll live =>

Potentiella Barcelona-överföringar för 2023: Vem finns på kortlistan?

3. Bernardo Silva

Bernardo Silva

FC Barcelona överväger att lägga ett bud på Manchester Citys mittfältare Bernardo Silva. Silva har varit imponerande sedan han anslöt sig till Cityzens 2017, men på senare tid har han lämnats utanför startelvan ganska många gånger. Trots detta har Silva på sina 8 Premier League-anfall den här säsongen ändå lyckats göra 2 mål.

Om Silva vill spela för Barcelona är de villiga att erbjuda honom en nyckelposition i laget för att säkra hans överenskommelse. De skulle vilja göra ett erbjudande som inkluderar att byta ut Nelson Semedo mot Silva.

2. Juan Foyth – Barcelonas främsta transfer

Juan Foyth

Juan Foyth är en argentinsk professionell fotbollsspelare som vanligtvis spelar som mittback. Han spelar för närvarande för Villarreal i Premier League. En av Foyths mest värdefulla egenskaper är hans mångsidighet; han kan spela på flera olika positioner, vilket Barcelona Prioriterade områden som behöver förstärkas är de där spelarna kan agera i olika roller om och när det behövs.

Först lånades han ut till Villarreal, men senare flyttade han permanent till den spanska klubben. Totalt gjorde han 11 framträdanden i Villarreals Europa League-kampanj. Unai Emery gav honom sedan ofta speltid som en viktig högerback. Se och spela på fotboll live =>

Potentiella Barcelona-överföringar för 2023: Vem finns på kortlistan?

1. William Saliba – Barcelona transfer Targets list

William Saliba

Barcelona följde William Saliba noga under sommaren och kan tänka sig att värva honom i framtiden på grund av hans potential.

Hittills har Saliba haft en utmärkt debutsäsong i Premier League under Mikel Arteta – han har spelat nio matcher och gjort två mål och en assist totalt.

Tidigare i år hävdade den italienska journalisten Fabrizio Romano att Barcelona var intresserade av att värva den 21-årige mittfältaren.

Barcelona kan kanske värva honom för en reducerad summa i slutet av den här säsongen om han inte har skrivit på ett nytt kontrakt innan dess.

Hans nuvarande avtal med Emirates löper ut 2024, så det finns fortfarande tid kvar.

Spelare brukar dock förnya sina kontrakt ungefär två år innan de löper ut, så Barcelona agerar hellre förr än senare. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler populära listor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365